OLDALVONAL

Egy ország izgul, Szoboszlai játszhat-e Izland ellen – rákérdeztünk

Két hét múlva Eb-pótselejtező a Puskás Arénában az izlandiak ellen! Ki-ki meccs, vele vagy nélküle?
  • Szerző: vav

Az októberi mérkőzéseket Szoboszlai Dominik és más hiányzók nélkül is sikerrel zárta a magyar labdarúgó-válogatott. Most, hogy közeleg a részben budapesti Európa-bajnoki szereplésről döntő ki-ki meccs, felmerül a kérdés: az Izland elleni pótselejtezőn ott lehet-e a Bajnokok Ligájában is remekelő középpályás?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szoboszlai Dominik
Fotó: MTI

Október elején azért nem utazhatott haza – aztán a csapattal együtt Szófiába (3-1 ide), Belgrádba (1-0) majd Moszkvába (0-0) –, mert több megbetegedés miatt a Salzburg teljes kerete „buborékba” kényszerült. Középpályásunk akkor az osztrák hatósági szabályok miatt csak a helyi edzésekre és a meccsekre hagyhatta el a lakhelyét; bevásárolni se mehetett, nemhogy külföldre. Most szerencsére más a helyzet, hiszen a salzburgiaknál jelenleg mindenki egészséges.

„A férfi A-válogatott keretét november másodikán hirdeti ki Marco Rossi. Eddig egy klubtól sem kaptunk tájékoztatást arról, hogy ne engednék el játékosaikat válogatott-meghívó esetén”

– tájékoztatta a ot a válogatott sajtófőnöke, Szabó Gergő.

A válogatott novemberi meccsei

November 12., csütörtök, 20.45:

Magyarország–Izland (Eb-pótselejtező, döntő)

November 15., vasárnap, 20.45:

Magyarország–Szerbia (Nemzetek Ligája)

November 18., szerda, 20.45:

Magyarország–Oroszország (Nemzetek Ligája)

Mindhárom mérkőzést a Puskás Arénában rendezik. A bérlet- majd jegyárusítás holnap kezdődik, elsőként az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára.

 

A koronavírus-járvány miatt persze bármikor borulhat minden, de jelen állás szerint tehát számíthatunk Dominikra csütörtökhöz két hétre, Izland ellen, majd Szerbia és Törökország ellen is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?