OLDALVONAL

Durva! Méretes fémdarabot operáltak ki a focistából

Csapata thaiföldi és ausztráliai körútja helyett kórházba ment a Chelsea sztárja. Didier Drogba több kínzó sérülése miatt volt kénytelen sebészkés alá feküdni.
  • Szerző: pr

Műtétek sora vár Didier Drogbára. Miközben a támadó jelenlegi csapata, a Chelsea éppen Thaiföldön haknizik, addig a focista Barcelonában fekszik sebészkés alá. Az elefántcsontparti játékos a londoniak utolsó bajnoki mérkőzését követően azonnal a spanyol városba utazott.

Drogba több, korábbi sérülését kezelteti Barcelonában. Ezek közül az egyik legkomolyabb egy kézsérülés, ami miatt a csatár bal karjába egy jókora fémlemezt helyeztek. Ez a lemez védte a futballista alkarcsontját az újabb törésektől és zúzódásoktól.

 

 

A photo posted by didierdrogba (@didierdrogba) on

 

Drogba az Instagramján mutatta meg a heget, és az alábbi kommentet írta a kép mellé:

Itt az ideje, hogy megszabaduljak a vaslemezemtől. Sajnálom, hogy nem láthatom a thaiföldi és az ausztrál szurkolóimat. Jó szórakozást a csapattársaimmal!

 
Bár Mourinho szigorúan eltiltotta játékosait a csajozástól, Drogba mégis sajnálhatja, hogy lemaradt a Chelsea túrájáról. A hírek szerint ugyanis ha nem Marseille-be vagy az Egyesült Államokba szerződik, akkor éppen a Kenguruk Földjén találhat magának új csapatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?