OLDALVONAL

Doppingvétség után lopási ügybe keveredett a kajakos világbajnokunk!

A sportolót és szépséges kedvesét lopás vétsége miatt állították elő a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Dagad a botrány az egyik ismert magyar világbajnok kajakozó körül. D. Miklóst nemrég doppingvétségen kapták, ami miatt le kellett mondania az olimpiai szereplését, és bár ő tagadta, hogy szándékosan teljesítményfokozó szert fogyasztott volna, a bizottság nem hitt neki.

Most újabb elképesztő ügy miatt került az újságok címoldalára: a Bors kiderítette, hogy a kajakozót és kedvesét, a Magyarország Szépe verseny döntősét, Sz. Ivettet pénteken a rendőrök állították elő, miután nyolcvanezer forint értékben akartak ruhát lopni az egyik budapesti bevásárlóközpontból.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata a lapnak elmondta, valóban előállították a párt, ellenük lopás vétsége miatt indult eljárás. D. Miklós nem tagadta az értesülést, de szavaiból úgy tűnt, nem érti a kialakult helyzetet.

Volt ilyen, mi sem értjük, hogy mi történt, mi is szeretnénk a végére járni, addig azonban többet nem akarok mondani.

- mondta a Borsnak, majd bontotta a vonalat.

Dr. Magyar György a lapnak elmondta, a nyolcvanezer forintos lopás kis értékűnek minősül, amelyet két év szabadságvesztéssel lehet büntetni, a gyakorlatban azonban elsősorban pénzbírság vagy közmunka jöhet szóba.

Akárhogy is, ha börtönbe nem is kell vonulnia a kajakosnak, a hitelességét alaposan megnyirbálhatják az elmúlt idők botrányai.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?