KIAJOBB

Ronaldo és Ibrahimovic összemérte, melyiküké a nagyobb

Egyik nagy egóval megáldott veterán futballsztár sem lehet maradéktalanul boldog a végeredmény tudatában.
  • Szerző: vav

Az egyik oldalon a 38 éves Zlatan Ibrahimovic, a másikon a 35 éves Cristiano Ronaldo rohamozta a kaput az AC Milan és a Juventus csütörtöki Olasz Kupa-elődöntőjében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ibra (balra) haja egyelőre hosszabb
Fotó: AFP

A két veterán csatársztár sokszor találkozott már egymással, a karrierjükben is van pár hasonlóság, de egyvalamiben új volt a párharcuk: a portugál aranylabdás utóbbi hónapokban növesztett copfocskájának köszönhetően nagyon hasonlít a hajviseletük.

Gólt csak CR7 (balra) lőtt, de a csapata játékával nem lehet boldog
Fotó: AFP

Hajhosszban azért még jobban áll Ibra, de a meccs valamivel jobban sikerült CR7-nek. A svéd egyetlen igazán nagy helyzeténél bravúrosan védett a mezőny harmadik nagy öregje, a 42 éves Gianluigi Buffon, a portugál viszont a ráadásban kiharcolt és belőtt egy büntetőt. Ez volt az akkor már emberelőnyben játszó Juventus egyenlítő gólja (1-1).

A játék alapján mégis Ibrahimovic lehet optimistább a visszavágó előtt. A torinói sztárcsapat az utóbbi évek legmélyebb hullámvölgyében van, a bajnokságban is elvesztette vezető helyét. Egyedül Ronaldo tartja a lelket a szurkolókban, aki december 1. óta csak a Szuperkupa-döntőn nem volt eredményes. Azon kívül 13 tétmeccsen 18 gólt termelt.

És ezeket olvastad már?