KIAJOBB

Megindító szavak Marco Rossitól, az elmúlásról posztolt a kapitány

Elérzékenyült az olasz szakember. Mostantól egy a zászló, jönnek a válogatott fontos Eb-selejtezői.
  • Szerző: vav

Szívhez szóló mondatokkal hangolta a magyarokat a közelgő Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésekre Marco Rossi.

Szövetségi kapitányunk hétfőtől Telkiben vezeti a keret felkészülését - de még az elmúlt napok történéseire utalt. Korábbi klubcsapatainak (Dunaszerdahely, Kispest) szurkolóitól áradt felé a szeretet, ami érezhetően meghatotta a csupa szív olasz edzőt.

Amikor elhagyjuk ezt a világot, egyetlen dolog marad utánunk, az emlékünk, ami az emberek szívében rólunk él. Mit...

Közzétette: Marco Rossi – 2019. május 26., vasárnap

 

"Amikor elhagyjuk ezt a világot, egyetlen dolog marad utánunk, az emlékünk, ami az emberek szívében rólunk él. Mit tettünk, mit vittünk véghez életünk során. A magyar emberek tudják, mire gondolok, és ez az egyik oka annak, amiért nagyra becsülöm őket.

Az elmúlt napokban a Honvéd és a DAC szurkolói ismét megmutatták szeretüket és tiszteletüket felém, és én örökké a szívemben őrzöm őket. Nagyon szépen köszönöm!

De most eljött az ideje annak, hogy együtt legyünk, mindannyian ugyanazokban a színekben, egy zászló mögött.

Nincs Honvéd, DAC, Vidi, Fradi, Újpest, DVSC, stb., csak Magyarország van. Eljött az idő, hogy küzdjünk az álmainkért és az ORSZÁGUNKÉRT! MINDANNYIAN, EGYÜTT.

Hajrá magyarok! Csak együtt!

- üzente Marco Rossi, akit szombat délután például a Bálnától a kupadöntő felé masírozó kispesti tábor ezrével éltetett, miközben a lakása erkélye előtt vonult el.

 

A magyar labdarúgó-válogatott június 8-án Azerbajdzsánban, majd 11-én a Groupama Arénában, Wales ellen folytatja a selejtezősorozatát.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?