KIAJOBB

Csalódott a magyar csatár, mégis Angliába igazol?

Nikolics Nemanja csak 187 percet kapott a Bajnokok Ligájában, de így is elégedett teljesítményével. Hallott az angol ajánlatról, de egyelőre bizonytalan a jövője.
  • Szerző: acf

A Blikk csütörtöki számában beszédes interjú olvasható a Legia Warszawa magyar csatárával, Nikolics Nemanjával. A 28 éves focista elmarad a tavalyi remek teljesítményétől, de így sem elégedtlen magával, viszont van, ami miatt csalódott.

Az előző szezon lengyel gólkirálya a Bajnokok Ligája csoportkörébe lőtte a varsói egyesületet, de Nikolics ezek ellenére csak 187 percet kapott eddig az öt találkozón.

"Az edzőmtől nem kapok választ, hogy miért nem szerepeltet többet. Persze az ő döntése, hogy kit rak a csapatba."

Csalódott vagyok, de el kell fogadnom, hogy ki a főnök.

A kevés lehetőség ellenére Nikolics elégedett a szezonjával, hiszen az előző, tökéletes szezonját követően most is tizenhárom gólnál tart a tétmérkőzéseken.

"Hiába cserélnek le vagy be, akkor is tudok gólt szerezni, azaz nem panaszkodom. Persze jobb lenne több szerepet kapni."

 Jó teljesítményre felfigyelt az angol Hull City is, amely már a nyáron szerette volna leigazolni a magyar csatárt. A Premier League-csapat kitartó, a Dortmund elleni BL-meccsen is megtekintették, ahol csereként beállva gólt lőtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?