KIAJOBB

Bundagyanú a magyar fociban, a kajafutár is beszólt a játékosnak

Kaposváron mindenkit megviselt az, ami a kupameccsen történt.
címkék:
  • Szerző: sk

Nem csitul a botrány, amit kiváltott a bundagyanú a magyar fociban. Az ügyet a Kaposvár vezetősége indította el, miután az együttes kiesett a kupából a Tállya otthonában. A dolog odáig fajult, hogy a Rákóczi egyik játékosa, Szakály Attila maga kérte a szerződése felbontását és már el is hagyta a gárdát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakályról Várhidi Péter vezetőedző a Nemzeti Sportnak is beszélt, elárulta, neki még egy ételfutár is beszólt.

„Úton-útfélen megállították a városban, az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor az ételfutár búcsúzásképp a fejéhez vágta: »Ugye ezt is abból a pénzből vetted, amit a bundával kerestetek?!« Az elmúlt években megbecsült játékosunk volt, úgy érezte, nem szolgált rá erre”     – mesélte a Nemzeti Sportnak Várhidi.

Várhidi Péter elárulta, az egész csapatot megviselték a történtek, Fotó: Somogyi Hírlap

A Kaposvár úgy esett ki Tállyán, hogy a szünetben még két góllal vezettek, végül 5-3-ra kikaptak. A vezetők ekkor kérték a Szerencsejáték Zrt.-t, hogy közöljék, történtek-e gyanús fogadások az összecsapásra. Ekkor született meg az újabb bundagyanú a magyar fociban. A cég mindent tisztának talált, de a gyanút így sem tudta lemosni magáról a csapat.

„A mögöttünk hagyott hét finoman fogalmazva is zavaros volt, nehéz volt ezt kezelni. A kupamérkőzést követő bundagyanú az öltözőn belül nagy viharokat váltott ki, nem titok, a labdarúgókban óriási sértettség van. Az elmúlt napokban folyamatosan jöttek az újabb történések, cikkek, szurkolói vélemények, hozzászólások. Ránk fogták, hogy bundás csapat vagyunk, én is sok negatívumot kaptam, ismeretlen emberek írtak rám a közösségi oldalakon” – mondta Várhidi, aki a játékosokkal együtt szeretné elfeledni a zűrös napokat.

címkék:
És ezeket olvastad már?