TÜZELŐÁLLÁS

Bundáztak a magyar focimeccsen? Saját játékosaikra gyanakodnak a klubvezetők

Jól fizető bombameglepetés volt. A korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter vezetőedző sem tudja hová tenni a történteket.
  • Szerző: Ripost

A Kaposvári Rákóczi FC szerda este a közösségi oldalán jelezte, hogy kezdeményezi a kora délutáni, harmadosztályú Tállya KSE elleni mérkőzése kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél is. A nagy múltú, jelenleg NB II-es somogyi csapat előzőleg félidei 2-0-s vezetésről végül 5-3-ra kikapott a harmadosztályú Tállya KSE vendégeként. A kaposvári klub Facebook-oldalát ellepték a szurkolók kommentjei, amelyekből kiderül: szerintük bundáztak a magyar focimeccsen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!

- írta ennek kapcsán közösségi oldalán a somogyi egyesület.

A másodosztályú Kaposvár a szünetben 2-0-ra vezetett riválisa otthonában, ám a végül 5-3-mal továbbjutó hazaiak a fordulás után kevesebb mint negyedóra alatt négy gólt szereztek. Ez a meccs volt a kupaforduló legnagyobb meglepetése.

Bunda volt a meccs?

Bunda volt a meccs?
Fotó: m4sport.hu

„Az első félidőben lehetett volna 5-0 vagy 6-0 is az eredmény, aztán a másodikban történt valami megmagyarázhatatlan. Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel, nem akarom őket megbántani, de egy szerény képességű társaság természetesen. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán és gyakorlatilag ellenállás nélkül rugdosták a gólokat, azt most nehéz lenne nekem megmagyarázni, én is csak néztem, egyszerűen nem lehetett mit csinálni velük”

- nyilatkozta a számára is megmagyarázhatatlan történtekről Várhidi Péter vezetőedző, korábbi szövetségi kapitány az M4 Sportnak.

MOL Magyar Kupa, 8. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért):

Tállya KSE (NB III)-Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5-3 (0-2)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?