SPORT

Bájos edzőnővel zárta a felkészülést a magyar olimpiai bajnok

A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán pályafutása 33. téli felkészülésén van túl.
  • Szerző: ST

A 41 esztendős Kammerer Zoltán téli felkészülésének utolsó edzését Kiss Anna bikinifitnesz-versenyzővel csinálta végig, aki vendégségbe hívta a klasszis kajakozót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kammerer Zoltán
Fotó: MTI

„A mai napon hivatalosan is véget ért számomra a téli felkészülési szezon. Hazafelé jövet jutott csak eszembe, hogy ez már a 33. volt, és talán az utolsó, vagy nem. Rendkívüli volt ez az edzés számomra, ugyanis vendég voltam Kiss Anna edzésén, de mégis az én edzésemet csináltuk, és a tempót is én diktálhattam”
- írta Kammerer Instagramon.

A mai napon "hivatalosan" is véget ért számomra a téli felkészülési szezon... Hazafele jövet jutott csak eszembe,hogy ez már a 33.volt és talán az utolsó,vagy nem🤪 Rendkívüli volt ez az edzés számomra, ugyanis "vendég" voltam @annaaa_kiss edzésén,de mégis az "én" edzésemet csináltuk és a tempót is én diktálhattam.. Anna,aki bikini fitness versenyző és jelenleg világbajnokságra készül, nagyon kemény, vagány, jófej csajszika 😅 Egyszerűen "kíváncsi" volt egy kajakos edzésre, hát meghívott és végigcsinálta szó nélkül a számára kicsit idegen tréninget 💪🥇🇭🇺 Azt hiszem elfáradt..,de én is😅😅 #justdoit @annaaa_kiss @vl.vision

És ezeket olvastad már?