SPORT

„Az éjszakai alvás nehéz volt” – kétszer küldték padlóra a magyar focistát

Egy kisebb ketrecharc-csatával ért fel Bacsa Patrik számára a Ferencváros elleni focimeccs.
  • Szerző: SK

Bacsa Patrik igazi harcos volt a Ferencváros elleni bajnokin. Előbb Dibusz Dénessel ütközve harcolt ki egy tizenegyest, majd a ráadás perceiben kíméletlen rúgást kapott a fejére. A ferencvárosi Abraham Frimpong borzalmasan belészállt, mentségére legyen mondva, egy percig sem vitatkozott a piros lap miatt, s azonnal elnézést is kért a csatártól. A rémület után Bacsa hamar megnyugtatott mindenkit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ha tartott volna a meccs visszamegyek játszani kötéssel a fejemen. Nagy volt az ijedtség körülöttem, de végig képben voltam, mi történik. Szerencsére az orvosunk hamar ellátott és rosszul sem éreztem magam. Az éjszakai alvás volt egyedül kényelmetlen, mivel a fejsérülésem miatt nem forgolódhattam az ágyban. De vasárnap délelőtt már edzésre is jelentkeztem” – mondta lapunknak Bacsa, akire a napokban még vár egy kontrollvizsgálat.


Foto Nemzeti Sport Szab— Mikl—ós

Frimpong mellett az összes ferencvárosi játékos jobbulást kívánt Bacsának, az esetről mindent elmond, hogy még Dibusz Dénes is szörnyülködve nézte végig. Bacsa korábban éppen vele ütközött a büntető előtt.

„Az könnyebb eset volt, fel tudtam készülni, mivel láttam, hogy jön Dibusz. Csak azt sajnáltam, hogy végül kimaradt a tizenegyes. Ha szépítünk, akkor talán még a pontszerzés is benne lehetett volna a meccsben” – mondta a támadó.

 

Frimpong szempontjából lesz még következménye az esetnek. Noha ő maga sem vitatta a kiállítást, elnézést is kért, esélyes, hogy a megszokott egymeccses eltiltás helyett több mérkőzést kell majd kihagynia a védőnek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?