SPORT

Sikamlós fotó az öltözőből: gatyára vetkőzve, beolajozva ünnepelt Cristiano Ronaldo

Féktelen öröm a Juventusnál. A masszázságyról pattant föl, hogy rajta legyen a bajnokcsapat fotóján.
  • Szerző: vav

Míg a csapattársai a meccsen viselt rövidnadrágban és a sorozatban kilencedik (és története 36.) olasz bajnoki címére készített pólóban ünnepeltek, Cristiano Ronaldo tett róla, hogy ha kivételesen nincs is a középpontban, kitűnjön az öltözőben készült csoportképről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ecco fatto! Campioni d’Italia 🥇🇮🇹💪🏼 Felicissimo per il secondo scudetto consecutivo e per continuare a costruire la storia di questo grande e splendido club. Questo titolo è dedicato a tutti i tifosi della Juve, in particolare a coloro che hanno sofferto e soffrono per la pandemia che ci ha colti tutti di sorpresa rovesciando il mondo. Non è stato facile! Il vostro coraggio, la vostra attitudine e la vostra determinazione sono state la forza di cui avevamo bisogno per affrontare questa stretta finale del campionato e lottare fino alla fine per questo titolo che appartiene a tutta l’Italia. Un grande abbraccio 👊🏼👏🏼a voi tutti! #stron9er #finoallafine

A Sampdoria elleni győzelem során az első gólt szerző – majd egy büntetőt kihagyó – portugál világsztár alsónadrágra vetkőzve, beolajozott combbal villant.

A csoportkép szélén is felhívta magára a figyelmet
Fotó: Instagram/juventus

Ronaldo még a hivatalos a csapatfotózásokon is képes lábujjhegyre állni, ezúttal azonban a Bild szerint szó sem volt részéről szándékos magamutogatásról. Az Instagramon megjelentetett további fotóiról kiderül: már a masszázságyron feküdt, amikor a fenti, ünnepi csoportképhez hívták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?