SPORT

Két évvel fiatalabb úszóval jár Kapás Boglárka

Pedig az olimpiai bronzérmes úszó is csak 23 éves. Nyáron még nem akart beszélni kapcsolatáról, ma már mosolyogva posztolt képet Instagram-oldalára.
  • Szerző: acf

Kapás Boglárkát nem lehet nem szeretni, egy ország szorít neki, amikor egy versenyen rajthoz áll. Nem csoda, hogy az olimpia alatt zsákszámra kapta a rajongói leveleket. Miután az úszó hazaért a riói ötkarikás játékokról, akkor bevallotta, hogy foglalt a szíve.

Ahogy a %% is beszámolt róla, a 800 méteres gyorsúszásban bronzérmes sztár párja nem más, mint Telegdy Ádám. Kapás Boglárka ma boldogan posztolt Instagram-oldalára, ahol legfrisebb képén épp párjával szelfizik.

 

 

A photo posted by Kapas Boglarka (@kapasbogica) on

Érdekesség, hogy Kapás 23 éves (1993. április 22-én született), míg párja november 1-én töltötte be 21. életévét, vagyis a korkülönbség 2 és fél év Boglárka javára.

Telegdy maga is úszó, többszörös magyar bajnok váltóban, egyéni legjobb eredménye két országos bajnoki ezüst, melyeket 100 háton és 50 pillangón szerzett. Nem ők az egyetlen fiatal álompár a magyar úszósportban, Kenderesi Tamás a hétvégén Svájcban aranyat nyerő Sebestyén Dalmával jár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?