SIKK

Így leszel nyáron is ultradögös farmerben!

Sokan úgy gondolják, hogy a nyári forróságban a farmer nem praktikus viselet. Pedig ilyenkor is nyugodtan hordhatjuk, csak ügyesen kell választani!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Maradhatunk a hosszú nadrágnál, ebben az esetben a teljesen megszaggatottra voksolunk. Ebből kivillanhat a comb és térd is, ami beindítja a férfiak fantáziáját.

A hétköznapokban és egy fülledt nyári bulira is tökéletes. Kombinálhatjuk tornacipővel, szandállal, de akár magassarkúval is, amitől hihetetlenül nőies és egyben laza is lesz a szettünk.

Ha mégsem szeretnénk a forróságban hosszúnadrágot hordani, akkor válasszunk inkább pici sortot.

Felvehetjük szűk spagettipántos toppal, de ugyanolyan trendi, ha nem testhezálló, hanem bő pólóval párosítjuk. Ha igazán divatosak szeretnénk lenni, akkor tegyünk rá egy nadrágtartót.

 

Ha teljesen ki vagyunk békülve az alakunkkal, akkor az egészen apró változatot is választhatjuk a rövidnadrágból, azt a fajtát, aminek kilóg a zsebe, mert annyira rövid.

Szerencsére a színes darabok sem mennek ki a divatból, így azok közül is bátran válogathatunk. A nyári hőségben a legjobb, ha fehéret vagy valami egészen világos színűt választunk.

Az ilyen nadrág általában sokkal vékonyabb anyagból készül, mint a klasszikus farmerek, nagy melegben kellemes viselet. Egy lenge blúzzal és tornacipővel igazán elegáns és trendi.

Ha szeretnénk elszakadni a nadrágtól, de megtartanánk a farmert, akkor válasszuk a farmerhatású bő zsákruhát.

Hogy ne tűnjön el az alakunk alatta, hordjunk hozzá övet. Laza és egyszerű szett, de mégis dögös.

címkék:
És ezeket olvastad már?