SIKK

Ebben a sortban minden széles csípőjű nő szexi bombázó lesz

Nőies, csinos és előnyös darabok teltkarcsú hölgyeknek.
  • Szerző: Ripost

Meleg nyári napokon előkerülnek a kisszoknyák és a rövid sortok minden nő szekrényéből. Akinek viszont széles a csípője, gyakran gondolkodóba esik, vajon felvehet-e ő ilyesmit egyáltalán. Olyan sortokat mutatunk, melyekben bátran töltheti napjait az is, akin akad némi felesleg, sőt még remekül is fog kinézni benne!

1. A titok a sort hosszában rejlik leginkább: érdemes kerülni a fenék alatt végződő darabokat, helyette viszont nagyszerű megoldás a kicsivel hosszabb fazon, főleg akkor, ha hosszában csíkos, hiszen az slankít.

2. Akinek kimondottan a popsijával akad gondja, válasszon olyan szabást, mely elöl kissé rövidebb, hátul pedig hosszabbodik: látványos és szexi.

3. Nagyon menő és nőies a vászonból készült, szinte rakottas jelegű, bővebb szárú fazon, mely mindenkinek előnyös.

4. Szuper döntés, ha sortodhoz olyan felsőt választasz, mely szinte vonzza a tekintet, hiszen ezzel kiegyensúlyozod és harmonizálod az összhangot.

Mutatjuk tovább is, LAPOZZ!


5. Ha mégis inkább kissé bátortalanabb vagy és a visszafogottabb viseletre voksolsz, akkor érdemes egy laza szabású, kissé hosszított felsőt választanod.

6. Amikor egy sort szára szélesedik, az maga a tökély egy teltebb csípőjű nő számára. Ez a darab szuper példa erre:

7. Ha viszont bevállalós vagy és magabiztos, akkor ne tántorítson el túlsúlyod a szűkebb fazonoktól sem, mert igenis nagyon vonzó lehetsz bennük !

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?