Létrehozva: 2019.10.09.

Az ősz legnagyobb ötlete: gombnyomásra melegszik a kabát

Ebben az okos kabátban még a legdurvább sarkvidéki körülmények közt sem lehet fázni. Elég egyetlen gombnyomás, és fölmelegíti magát!

Mindegy is, hogy milyen hideget hoz az időjárás, idén télen szerencsére nem kell fáznunk. Mindezt egy divatos dzseki teszi lehetővé, mely akár nyolc órán keresztül is melegíti viselőjét. A felső két fűtőelemből áll, melyek két ultravékony elvezető réteg között helyezkednek el.

A rendszer rugalmas és légáteresztő.

A fűtőelemek, akárcsak az ujjba szerelt vezérlők, vízállók. A fűtőelemeket a derék és a hát felső részébe varrták. Külön-külön vagy egyidejűleg is aktiválhatók, attól függően, hogy mire van szükségünk és mit érzünk kényelmesnek. Egy szabályzó segítségével mindenki be tudja állítani a neki legmegfelelőbb hőmérsékletet. Másodpercekkel a bekapcsolás után már érezni is lehet a meleget. A kollekciót úgy tervezeték meg, hogy minden egyes darabja működtethető legyen a szabványos és széles körben elterjedt USB-s power bankkal/hordozható energiaforrással is. A felsők talán már idén kaphatók lesznek, áruk 69 dollár/142 euró/ 132 angol font körül várható.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek