A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.12. 06:00
Módosítva: 2024.10.12. 06:49

Sáfrány Emese az Ázsia Expressz-győzelemről: Sokan kértek elnézést

A TV2 kaladreality-jének idei győztes párosa hosszú utat járt be a győzelemig, és itt nem csupán a Fülöp-szigeteken és Tajvanon teljesített sok száz kilométerre gondolunk. Sőt, talán ez volt Sáfrány Emese és Béres Anett számára a legkönnyebb. Ők ugyanis nem csak az ellenfeleikkel és az Ázsia Expressz képtelenül nehéz feladatokkal, de az ellenük irányuló gyűlöletcunamival is megküzdöttek, és abból a harcból is győztesen jöttek ki.

Aki azt mondja, hogy Sáfrány Emese és Béres Anett győzelmére fogadott már az Ázsia Expressz 2024-es évadának indulásakor, az egészen egyszerűen hazudik, vagy a két lány rokonságába tartozik. Pedig most szépet szakíthatott volna, hiszen a két lány a TV2 sikerműsorának utolsó hetén úgy iskolázta le a teljes mezőnyt, mint a trójaiak a görögöket Krisztus előtt 1300 környékén. No, de elég a történelmi hasonlatokból és térjünk vissza a mostba, vagyis Sáfrány Emeséhez, aki a győzelem után adott interjút a Ripostnak. 

Ázsia Expressz
Sáfrány Emese és Béres Anett nem akarták elhinni, hogy megnyerték az Ázsia Expressz 2024-es évadát (Fotó: TV2)

Sáfrány Emese: Végül ez vezetett a sikerhez

Ja, ja, voltak a múltban dolgok, amiért engem elítéltek, ahogy találtak fogást Anetten is a fotelhuszárok, különösen a balesete óta. Persze, hogy megláttuk a lehetőséget az Ázsia Expresszben arra, hogy megmutassuk a valódi énünket. 

Mindvégig bíztam és bíztunk abban, hogy ez sikerülhet is.

 A nézők láthatták, hogy viselkedünk nagyon erős pszichikai és fizikai nyomás alatt és azt hiszem egészen jól szerepeltünk és közben sikerült megtalálnunk és megtartanunk az egyensúlyt kettőnk dinamikájában. Végül ez vezetett a sikerhez” – kezdte lapunknak az Ázsia Expressz idei bajnoka, aki évek óta először olvasgatja bátran a róla született kommenteket. 

Ázsia Expressz
Sáfrány Emese és Béres Anett nem csak a játékot, de a nézők szeretetét is megnyerték (Fotó: TV2)

Az Ázsia Expressz után fordult a kocka

A döntő hetén elkezdtem olvasgatni az Anettről és rólam szóló cikkek alatti kommenteket és mára ezt be is illesztettem a napi programomba, mert olyat látok, amit korábban soha, vagyis folyamatosan kapjuk mindketten a pozitív visszacsatolásokat és a gratulációkat. Ami pedig a leginkább melengeti a szívemet, az a rengeteg bocsánatkérő üzenet. Nagyon sokan kérnek elnézést azért, mert ismeretlenül ítélkeztek felettem korábban. Nagyon jól esik, amikor a fizikai erőm mellett kiemelik azt is, hogy a logikai feladatokban is szépen teljesítettünk. Persze azért be-be csúszik egy két negatív megjegyzés, de már azok sem igazán nekünk szólnak. Egyesek azt gondolják, hogy az idei Ázsia Expressz egyetlen női párosaként könnyítéseket kaptunk, de ez egyébként a legkevésbé sem volt így” – szögezte le Sáfrány Emese, aki Béres Anetthez hasonlóan, úgy érzi, hogy egy új időszámítás kezdődött számára győzelemmel és ő maga is új emberként tért haza a forgatásról.

Ázsia Expressz
Sáfrány Emese és Béres Anett zokogva borultak egymás nyakába (Fotó: TV2)

„Nagyon tetszik az út amin járok”

Biztos, hogy egy egészen más, egészen új Sáfrány Emese tért haza Ázsiából, mint aki elindult. Korábban sokszor éreztem magam kevesebbnek és a műsornak hála, most ez teljesen megváltozott. Nem kell szemlesütve járnom azért, mert az emberek valaki mást látnak bennem, mint aki valójában vagyok. El tudom végre hagyni az ostoba sztereotípiákat, amik sokak fejében életek rólam korábban és ezért mindig hálás leszek az Ázsia Expressznek és legfölsőbbképpen Anettnek, hiszen nélküle ez a győzelem elérhetetlen lett volna. 

És persze hálás vagyok mindenkinek, aki a műsoron dolgozott és minden olyan helyi embernek, akik önzetlenül segítettek minket, legyen szó szállásról, fuvarról, vagy akár egy marék rizsről. 

Az emlékek, amiket magammal hoztam egész életemben elkísérnek majd” - tette hozzá Sáfrány Emese, aki szeretne élni az Ázsia Expressz kínálta lehetőségekkel ezért elhatározta, hogy képezi magát. „Nagyon tetszik az út amin járok és az irány amerre tartok. Szeretnék tanulni, ezért elkezdtem Demcsák Zsuzsához járni kommunikációs tréningre. A forgatások alatt pedig ha csak tehettem, figyeltem Ördög Nórát, akitől szintén nagyon sokat tanultam, még ha ő ezt nem is tudja. A tanultakat pedig a saját vállalkozásaimban hasznosítom. Olyan szeretnék maradni, amilyen most vagyok…” – mondta boldogan és elégedetten Sáfrány Emese

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek