Létrehozva: 2024.10.09. 16:00

Megfagyott a vér Ördög Nóráék ereiben attól, ami kamerákon kívül történt az Ázsia Expresszben

Az Ázsia Expressz 2024-es évadának forgatási helyszíne egy idő után átköltözött a Fülöp-szigetekről Tajvanra, ahol a stáb olyan tapasztalatokat szerzett, amelyre nem voltak felkészülve. Ördög Nóra ijesztő videóban mutatta meg, hogy milyen testközelből átélni egy erős földrengést.

Ördög Nóra az Ázsia Expressz első évadánál indította el Nánázsia nevű vlogját, ahol családjával együtt átélt élményekről és rengeteg kulisszatitokról számol be. Legfrissebb videójában egy brutális földrengés okozta tapasztalatait osztotta meg, ami elképesztően ijesztő azok számára, akik soha nem találkoztak még hasonlóval. 

Ördög Nóra
Ázsia Expressz földrengés: Ördög Nóra a forgatáson élte át az iszonyatos érzést (Fotó: Andrássy Áron)

Nórit nagyon megviselték a történtek

Az első intő jelet már este megkapták a stábtagok, akik vacsora közben egyszer csak azt észlelték, hogy telefonjaikra egy ismeretlen, furcsa figyelmeztetés érkezett. Az értesítő sípolt és arra kérte őket, hogy keressenek fedezéket. Nóriék ugyan kimentek az utcára, de néhány helyin kívül nem nagyon csatlakoztak mások, nem vették komolyan a jelzést, láthatóan nem pánikoltak. 

Éjszaka azonban megérkezett a feketeleves: a műsorvezető arra ébredt, hogy mozog az épület. Kinézett a folyosóra, de rajta kívül más nem ment ki, így visszavonulót fújt, nem sokkal később azonban újra jött a csapás. Most már mindent levideózott: remegett minden, a bútorok, a berendezés és a padló is nyikorgó hangot adott, az ember ezt látva egy igazi horrorfilmben érezheti magát. 

Ugyanolyan érzés ez, mint amikor óceánjáróval utazunk és ahogy fekszel az ágyban, érzed, hogy hullámzik a tenger. De akkor ki tud kapcsolni az agyad, mert feldolgozza, hogy mi történik, itt viszont szárazföld van és ugyanúgy hullámzik az ágy, kinéztem az ablakon és láttam, ahogy kileng a torony. Megreccsent a fal és megrengett az egész épület.

A stábtagok közül volt, aki már az első rengésre felébredt, de van, aki csak a másodikra, ekkor már a telefonjukra is megkapták a figyelmeztető jelzést, megint. Nem pánikoltak, de azért alaposan megijedtek, Nóri még a családjának is szólt a dologról, akik érthető okokból aggódni kezdtek az édesanyáért.

Miután mindenki visszatért a saját szobájába, Nóri nem tud elaludni, nagyon megviselték az események. „Csak nekünk, magyaroknak ijesztő ez az egész, a helyiek nincsenek megrökönyödve, ők nyilván hozzászoktak már ehhez. 

Ezzel a tudattal próbálok én is visszaaludni, csak azt sajnálom, hogy Palkóéknak is elmondtam azonnal, mi történt. Otthon még este volt, nem értették, hogy az éjszaka közepén miért válaszolok nekik. Nem akartam megijeszteni őket, de mégis sikerült. Érzem, hogy itt nincs baj a levegőben, de én egy kicsit azért félek. Szeretném hinni, hogy biztonságban vagyunk

Ördög Nóra hatos erősségű földrengés részese volt

Másnap reggel kiderült, hogy tényleg nem volt hiábavaló az aggodalom, ugyanis több földrengés is volt ezen az éjszakán: a legerősebb 6-os besorolású volt, de volt 5,4-es, 5,2-es is, amit mindannyian éreztek már.  A földrengés epicentruma a sziget túlsó feléről jött, de még így is ennyire erősen érzékelhető volt. Nóri a szürreális éjszaka után reggel már nyugodtabban nyilatkozott, mint mondja, tulajdonképpen tényleg megszokható a dolog, a hullámzáshoz hasonlítva az agy könnyen átkapcsol. Mindenesetre, az ominózus napon az éjszaka átélt kalandok miatt némileg fáradtak voltak a stábtagok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek