A hatóságok felkészültek az árvíz elleni védekezésre

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.03.

Kifordult magából a TV2 sztárja, a kamerák előtt káromkodott - Videó

Noelnél úgy tűnik, valami durván kiverte a biztosítékot... Vagyis valaki! Esetleg Dorinát elcsábította A Kísértés szigete?

A Kísértés szereplői tovább folytatják ma az egymással való játszmát... A minap ugyebár szem és fültanúi lehettünk annak, hogy a műsor egyik szerelmespárja, Dorina és Noel durván összebalhézott, miután a fiú randira hívta Natit, aki egy kicsit sem volt szimpatikus a lány számára. Valamelyest érthető, hogy Dorina kiakadt kedvese döntésén, hiszen már a bemutatkozás során jelezte Noelnek, hogy ellenszenves számára a Nagy Ő-ből megismert szőkeség. Kérdőre is vonta szerelemét mindenki előtt: tiszteletlennek nevezte a partnerét, és azt is elmondta, hogy végtelenül csalódott, hogy ennyire nem veszi figyelembe az érzéseit. Persze, a fiú nem tudta, hogy miért ekkora probléma, amit tett, ezért óriási vita kerekedett, ami a jelek szerint tovább is folytatódik!

 A Kísértés Noel
A Kísértés: Noel durván kiakadt (Fotó: TV2)

 A Kísértés: óriási dráma a láthatáron

Azt már tudjuk a korábbi adásból, hogy valaki átlépte a határt a fiúk közül, és olyat tett, ami bizony a párjánál kiverheti a biztosítékot. Brigi például 100%-ig biztos abban, hogy vőlegénye volt a csalfa személy, ám úgy tűnik, hogy időközben más is történt... Ezt abból gondoljuk, hogy Noel kifordulva önmagából, káromkodva küldött valakit melegebb éghajlatra, és ha tippelnünk kéne, akkor mi Dorinára gondolnánk.

Férfiként bennem több tartás van, mint benned? Ezt tudom mondani, hogy takarodj a k**** a******

– hallható a videóban, és Kasza Tibi arcáról is az tükröződik, hogy itt bizony valami komoly dolog történt. A kérdés csak az, hogy vajon Dorina tett valamit, vagy Noel másnak címezte az üzenetét?!

Minden kiderült kedd este a TV2-n!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek