Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.02.

"Elárult és átvert..." - a kamerák előtt balhézott a TV2 két sztárja - Videó

Dorina és Noel durván egymásnak esett, miután a férfi azt a lányt hívta randira, aki egyáltalán nem volt szimpatikus a párjának. De erről szól A Kísértés! Viszont Dorina szerint párja elárulta és átverte őt, a tetteinek pedig meglehetnek a következményei.

A Kísértés valóban próbára teszi a párok szerelmét, de főként lojalitását, hiszen rögtön az első pillanatban megingott a bizalom az egyikük között. Az első adásban már láthattuk, hogy a randira hívás megtörtént, azaz a fiúk és a lányok is választhattak egy-egy kísértőt, akivel szívesen eltöltenének egy kis időt. Nos, volt olyan, aki meghúzta a váratlant, és egy olyan partner mellett döntött, aki kiverte a biztosítékot a másik félnél. Ilyen volt például Noel, aki Nati mellett horgonyzott le.

A Kísértés Dorina Noel és Nati
A Kísértés - Dorina és Noel egymásnak egymásnak esett Nati miatt (Fotó: TV2)

A Kísértés szerelmespárja durván összebalhézott

Érthető módon Dorina teljesen kiakadt szerelme döntésén, hiszen már a bemutatkozás során jelezte a fiúnak, hogy egyáltalán nem szimpatikus számára a Nagy Ő-ből ismert szőkeség. A kamerák előtt kérdőre is vonta a lány a döntése miatt: tiszteletlennek nevezte a társát, és azt is elmondta, hogy végtelenül csalódott. Noel viszont hárított, és menekült volna a konfliktus helyzetből. 

Lapunknak viszont sikerült beszélnie a történet főszereplőivel, akik elmondták a véleményüket a kialakult helyzetről.

"Noellel volt egy elég erős konfliktusunk a randira hívós ceremónián, mert ő azt a lányt hívta el randizni, aki nem volt velem túl kedves a bemutatkozásnál. Megpróbált szurkálódni, beszólogatni... Igazából nem hatott meg, nem erről van szó, csak szimplán tiszteletlen volt, Noel viszont ennek ellenére is őt hívta. Azt éreztem, hogy elárult és átvert" - kezdte a Ripostnak Dorina, aki bár eleinte nagyon mérges volt, végül azzal nyugtatta magát, hogy a szőkeség amúgy sem Noel zsánere, így nincs oka a féltékenységre. 

Nati szerintem nem okoz olyan nagy kísértést, mert nem Noel zsánere. Mi pont teljes mértékben ellentétei vagyunk egymásnak. Bár az is igaz, hogy lehet, hogy ez vonzó lesz számára

- tette hozzá Dorina, aki valószínűleg nem is sejtette, hogy Noel csak jót akart a döntésével. De ezt fejtse ki ő maga...

"Azt nem tudtam, hogy Dorinánál ennyire kiveri a biztosítékot, hogy Natit választottam, csak annyit, hogy nem szimpatizálnak. Azt már előző este, mikor megismertük a kísértőket, éreztem, hogy Dorina annak örülne, ha Barbit vinném el, még mondta is, hogy ő szimpatikus neki, Viszont én úgy éreztem, hogy a Barbi egész végig nyomult rám, a Natival pedig csak beszélgettünk az ismerkedés alatt, így őt biztonságosabbnak véltem. Magyarán azért a másik lányt választottam, mert ezzel Dorinát és magamat is védeni akartam, és azt is el akartam kerülni, hogy arról szóljon a randi, hogy folyton vissza kell utasítanom Barbit. A jó szándék vezérelt" - magyarázta Noel, aki tehát az elmondása szerint továbbra is a barátnője érdekeit tartja szem előtt. 

Ám az, hogy mi történt a randin, és hogy ki volt az a páros, amelynek egyik tagja túl messzire ment, az kiderül ma este a TV2-n!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek