Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.09.

Szerelmi életéről vallott a TV2 sztárja: Se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk

Szinte percek alatt az emberi sorsok sűrűjében találtuk magunkat A Kísértés első adásai során. Az egyik szívfacsaró jelenet viszont hiába zajlott a kamerák előtt, senki nem vette észre.

Alig ocsúdtak fel a szereplők és a nézők abból, hogy mennyi izgalmat és feszültséget ígér a TV2 párcsábító műsora, máris komolyra fordultak az események. Bundy Gergő ugyanis szinte azonnal kalandba keveredett a Cynhtia nevű lánnyal, akinek a csábítás a feladata. Pedig kedvesével, Lindával már jó ideje lobog köztük a szerelem ezerarcú lángja.

A Kísértés szereplője, Linda mesél a kapcsolatukról Gergővel, amúgy a beköltözésnél az apja halálának évfordulója is nyomta a szívét - Ripost
Linda és Gergő kapcsolata érdekesen alakult (Fotó: TV2)

„Ebben a picit több mint fél évben se veled, se nélküled kapcsolatban voltunk, de ha „se nélküled-időszak” volt, akkor is mindent együtt csináltunk” – mesélte a lány.

Annál is inkább szomorú, ahogyan Gergő viselkedett a randevún. Elmesélt egy történetet az elhunyt menyasszonyáról, akit „pici lánynak” nevezett; azt mondta, Cynhtia, a csábító rá emlékezteti. Csakhogy, korábban Linda volt az, akire a pici lány emlékeztette…

Nagyon tisztelem azért, hogy ezt anno megosztotta velem, ez egy olyan teher, amit a mai napig cipel. Gergő nekem is ezt mondta, már a kapcsolatunk legelején, hogy hasonlítok a pici lányra. Nem léphettem a helyébe, de tudtam neki segíteni vinni ezt a terhet.

Pedig magának Lindának sem volt egyszerű, hiszen mind cipelünk valamilyen csomagot. Az övé a beköltözésnél húzta a legjobban a szívét.

„Édesapám három éve hunyt el, ennek a 2,5 éves évfordulója volt aznap, amikor beköltöztünk a villába. Amikor megérkeztünk, megálltam, és arra gondoltam: „Ó, Istenem! Gergő sincs itt, hogy fogja a kezem, és apa sincs itt, mi lesz velem?” Mivel ilyen gyorsan én nem tudok baráti kapcsolatokat kialakítani, inkább úgy voltam vele, hogy nem szólok senkinek. Ezen az egyedülléten azóta dolgozom, hogy apa elment. De egyébként már rendben vagyok, szépen élünk így, még ha ő egy kicsit távolabb is van.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek