SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Így viseli Tóth Gabi, amikor a férjének udvarolnak

A Séfek séfe befejező epizódja kapcsán a feketék mentorával, Krausz Gáborral beszélgetett a Mindmegette.

Szerző Ripost

A TV2-n futó népszerű műsor fináléjának küszöbén Krausz Gáborral, a konyha rocksztárjával beszélgetett a Mindmegette, aki sok érdekességet osztott meg az olvasókkal a főzős reality-n kívül eső témákban is. 

Fotó: TV2

Azzal sokan tisztában vagyunk, hogy mivel foglalkoztál az elmúlt években. Ám az már kevésbé ismert, hogyan sikerült egy országosan ismert séffé válnod?

Séfnek lenni és ismert séfnek lenni, két különböző fogalom. Az, hogy valaki séf, annyit tesz, hogy egy konyhát vagy éttermet vezet, amit én aránylag igen korán elértem még Angliában. Amikor hazaköltöztem, nyilván igyekeztem a pályán maradni. Ahhoz, hogy ismert séf legyen valaki, tapasztalatra és egy jó adag ambícióra van szükség. Az utóbbi azért fontos, mert számtalan olyan sikeres szakember van a pályán Magyarországon, akik nem szeretik a reflektorfényt, ám kétség nem fér ahhoz, hogy kiváló szaktekintélyek. Az én esetemben egy szerencsés útválasztásnak köszönhető, hogy országosan is ismert séffé válhattam. Nem volt ez tervben, ám az egész életem sorsszerű döntésekről, útkeresésről szólt. Én akkor ezt az utat választottam, és ezen haladok tovább. De hangsúlyozom, hogy nem az volt a célom húszévesen, hogy egy ismert legyek.

Nehéz volt kezelni a női versenyzők sokszor pofátlan ostromát vagy a feleséged, Tóth Gabi irányába tett, olykor sértő beszólásait?

A házasságom megboríthatatlan. Fontos leszögezni, hogy ez egy gasztro-tehetségkutató műsor, aminek vannak különféle show-elemei. Mindketten régóta dolgozunk már ezen a területen, így helyén tudjuk kezelni az ilyen és ehhez hasonló eseteket. Jókat nevetünk rajta, abszolút semmi probléma nincs ezzel.

 

A teljes interjút a Mindmegette oldalán olvashatjátok, megéri!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!