SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Igazi sztárdömping és gyönyörű ruhák az Inspiráló Nők Estjén - Videó

Két év kihagyás után idén újra átadta a Femcafé.hu az Inspiráló Nők Díját.

A Femcafé.hu olvasói soha eddig nem tapasztalt lelkesedéssel nyilvánítottak véleményt, több, mint százezer voksot adtak le a hét kategória huszonegy jelöltjére, megdöntve ezzel a két évvel ezelőtti rekordot. A díjakat csütörtök este, nagyszabású gálaesten adták át a győzteseknek, akik között mangalica tenyésztő, kardvívó, színművész és Waldorf-pedagógus is található. Az eseményről készült felvételt a SuperTV2 tűzi műsorára október 15-én.

Fotó: Femcafé

Idén negyedik alkalommal szervezte meg a Femcafé.hu az Inspiráló Nők Díját. Az online tér meghatározó női portálja 2018-ban azzal a céllal hívta életre a kezdeményezést, hogy olyan ösztönző nőket állítson reflektorfénybe, akik teljesítményükkel, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. A hét kategória 3-3 jelöltjét a megszokott módon ezúttal is a jelölőbizottság állította össze, melynek tagjai idén Rost Andrea, Szalai Vivien, Bereczki Zoltán, Rónai Egon és a Femcafé.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika voltak. A döntés azonban mint mindig, ezúttal is az olvasók kezében volt. Ők egy hónapon keresztül szavazhattak a jelöltekre, a díjazottakat október 6-án este hirdették ki.

A Magyar Zene Házában megtartott grandiózus gálaesten a hazai sztárvilág színe-java megjelent, hogy együtt ünnepelje az inspiráló nőket. Az est házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak. A ceremóniáról a SuperTV2 készített felvételt, melyet október 15-én 10:30-tól láthatnak a nézők.

Fotó: Kunos Attila

A győztesek:

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Fekete Zsóka mangalicatenyésztő, a Mangalica Farm tulajdonosa

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Dr. Mangó Gabriella háziorvos, természetgyógyász, hétgyermekes édesanya

A leginspirálóbb designer: Temesi Apol textiltervező művész

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Szűcs Luca világbajnok kardvívó

A leginspirálóbb fiatal tehetség: Döbrösi Laura színművész, klímanagykövet

A leginspirálóbb civil teljesítmény: Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi tanácsadó, a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítója

A leginspirálóbb véleményvezér: Szentjobbi Kriszta, Waldorf-pedagógus

A Ripost ott volt a helyszínen, ahol Zsidró Tamás, Győrfi Pál, Sáfrány Emese és Sütő Enikő mesélt kameránknak arról, hogy őket milyen nők inspirálták eddigi életük során.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!