SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hete

Elképesztő, ami a Séfek séfe műsorában történik

Igazán különös nehezítést kaptak a versenyzők.

Szerző Ripost

Csütörtökön sem lesz egyszerű dolga a Séfek séfe versenyzőinek! Ezúttal a séfek által választott állatfejből kell főételt készítenie a csapatoknak, ám egy nem mindennapi nehezítéssel. A séfek elnémíthatják egymást az utolsó 10 perc kivételével, azaz ilyenkor csak mutogatva adhatnak instrukciót a versenyzőiknek.

Fotó: TV2

"A csapat fejeire fog vonatkozni ez a kis csavar, a séfekre.  Ez egy lehetőség, amit a kezetekbe adok. Nevezetesen, hogy a főzés ideje alatt bármikor 10 percre elnémíthatjátok valamelyik séftársatokat. Ezalatt a 10 perc alatt ott maradhat a csapatával, de csak és kizárólag kézzel-lábbal  magyarázhat nekik. Nem lehet beszélnie abban a 10 percben. Ez egy nagyon komoly taktikai helyzet. Az is lehet, hogy valakit az első 10 percre elnémítotok. Azzal eléggé meg lehet bénítani a másik csapatot. Nem tudom, mennyire sportszerű..." - fogalmazott Ördög Nóra. 

Nem csoda, hogy ezek után teljesen bepánikoltak a csapatok, hiszen komoly hátrányt tudnak összeszedni, ha elvesztik a séfjüket. Az, hogy ezzel a nehezítéssel milyen menüsort sikerül alkotniuk, kiderül csütörtök este a TV2-n!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!