SHOWBIZ

Szerző Maca néni

2 hónapja

Nagymamája utánzásából lett sztár a fiatal TikToker - Videó

Elég egy remekül kivitelezhető, egyszerűen nagyszerű ötlet és az ember fia, vagy lánya máris szárnyakat növeszthet a TikTokon.

Szerző Maca néni

Kapi Levente neve bizonyosan sokaknak ismerős, már ha van TikTok-fiókja és pörgeti is néha az ott sorjázó tartalmakat. A fiatal srác videói ugyanis napi szinten kerülnek be a foryou-ba, vagyis az oldal fősodrába. Levente azzal vált rengeteg felhasználó kedvencévé, hogy saját, vagy egy fiktív nagymamát utánoz a legtipikusabb, vagy éppen különös helyzetekbe hozva karakterét, karaktereit.

Fotó: Instagram

A több mint 200 ezer követőt és eddig 11 millió lájkot összegrundoló influenszer többnyire a maga valójában is részese a rövidke jeleneteknek, hiszen történeteinek szerves része az unoka, vagyis az unokák is, akik rendre valamilyen konfliktusba kerülnek imádott nagyijukkal. Álljon itt néhány jól sikerült szösszenet az utóbbi időszak terméséből. 

Tipikus, ugye?

Igazi kis úriember...

@kapi_levente Köszönöm, hogy már kettőszázezren követtek! Fontos visszajelzés számomra!🎉🎉🎉 #kapilevente #nagyanya ♬ Sound of broken glass (large) - antipas group

Laktózérzékenység? az meg mi a szösz?

És hogy mi lehet Levente sikerének titka? Talán az az ösztön, amivel képes lavírozni a tiszteletlenség és tisztelet között feszülő vékony határvonalon. 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!