SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Ilyen még nem volt! Ezt a Kalapács bulit évekig fogod emlegetni!

Aki nem kíváncsi Justin Bieberre, annak sem kell otthon ülnie péntek este.

Szerző Ripost

Péntek este a Budapest Parkban is óriási bulira számíthatsz! A szabadtéri szórakozóhely ezúttal a Kalapács József Életműkoncertnek ad otthont, amin neves vendégművészek és pályatársak is részt vesznek. 

Fotó: Facebook

A hatvanéves Kalapács József egyébként fittebb, mint valaha, így könyvelhető, hogy hatalmas parti lesz.

"Fittebb vagyok, mint pár éve. Akkor már alig vonszoltam magam, közel száztíz kilót nyomtam, és éreztem, hogy nincs sok hátra. Paksi Endre barátomnak jött meg először az esze. Rudán Joki barátom is jópár éve absztinens. Az ő pozitív példájuk inspiráló volt. Életmódot váltottam, így a táplálkozásom – különösen vitaminok, táplálékkiegészítők terén – a lehető legjobb minőségű. A sportot is szeretném beiktatni, de ahhoz komolyan át kell szervezni az életem. Jót tett, hogy felhagytam a mértéktelen alkoholfogyasztással. Életem legjobb döntése volt, hogy ma már nem iszom alkoholt. Vidámabb és energikusabb vagyok, mint valaha" - mondta korábban a LikeBalaton interjújában a zenész.

Mutatjuk a programot, aminél érdemes kiemelni, hogy a szokásosnál joval előbb, már délután 5 környékén elkezdődik a buli. 

Az este várható menetrendje:
17:00 - Kapunyitás
17:10 - Kalapács évek
18:10 - Hard és Kard évek
19:10 - Omen évek
20:15 - Pokolgép évek - Totális Metál

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!