6 éve

Győzike megint átvert minket! Itt az igazság a lánya esküvőjéről

Esküvõi ruhás fotózás ide-vagy oda, Evelin olyan távol van a házasságtól, mint Makó Jeruzsálemtõl. Sõt a fiatal lány állítja, elõbb lesz temetése, mint lagzija.

Ha valamihez nagyon ért Gáspár Győző, akkor az az önmarketing és a hírverés kétes igazságtartalmú hírekkel. Így lett korábban Evelinnek milliárdos külföldi barátja, és így lesz esküvője is még idén.

Minden jel szerint annyi történt, hogy az önfuttatás hazai nagymestere egy fotózást követően meglátta a kínálkozó lehetőséget, és "beismerte", idén lakodalom lesz a családban. Győző ráadásul azt is kijelentette, hogy lánya esküvője egyfajta RTL Klub-os visszatérés is lesz, hiszen a csatorna végig forgat majd a jeles napon.

Csak éppen a csatornánál erről nem igazán hallottak. Megkeresésünkre a következő válasz érkezett:

"Evelin esküvőjéről természetesen szeretnénk majd beszámolni az RTL Klub szóba jöhető felületein, mint például a Fókusz vagy a Story Extra. Külön műsorszám előkészítését vagy élő közvetítést nem tervezünk az esküvőről” - közölte Pécsi Norbert, az RTL kommunikációs vezetője.

Ezen a ponton felhívtuk Evelint is, hátha ő legalább tud saját esküvőjéről, de reakciójából nem erre lehet következtetni.

Temetésem lesz, nem esküvőm! Nem érek rá ezzel foglalkozni! Szia!

- mondta röviden és velősen az egyébként meseszép Gáspár lány.

Összefoglalva tehát annyi történt, hogy Győző hatalmas sajtófelhajtást csapott egy ártatlan fotózásból, amire Evelint felkérték. De az egésznek nemhogy a fele, de még a negyede sem volt igaz...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!