fókusz

32 találat
SHOWBIZ

Győzike megint átvert minket! Itt az igazság a lánya esküvőjéről

Esküvői ruhás fotózás ide-vagy oda, Evelin olyan távol van a házasságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Sőt a fiatal lány állítja, előbb lesz temetése, mint lagzija.

SZTÁRDZSÚSZ

Durván kigyúrta magát a Való Világ egykori plasztikcicája

Az egykori valóságshow sztár döbbenetes változáson ment keresztül. Régóta nem hallottunk róla. Igazi izomkolosszussá gyúrta magát.

SZTÁRDZSÚSZ

Teljesen felfordult Gönczi Gábor élete, de élvezi - Exkluzív interjú

Néhány hete robbant a hír, hogy a Tények újdonsült híradósa apai örömök elé néz. Az élete legboldogabb időszakát élő képernyős a Ripostnak vallott őszintén a babavárás pillanatairól és TV2-s karrierjéről!

SHOWBIZ

Váratlan bejelentés: Ezért hagyja el az országot az RTL sztárja!

Az Éjjel-Nappal Budapest Dávidja több mint 2 és fél év után száll ki a sorozatból, hogy megvalósítsa régóta dédelgetett álmát. Amerikába költözik, hogy valódi rocksztár legyen a tengerentúlon!

LELKIZŐ

Szívszorító interjút adott Erőss Zsolt özvegye

A tragikus körülmények között elhunyt hegymászó felesége évek óta nem beszélt férje haláláról. Ám most véget ért a gyászidőszak.

SZTÁR

Istenes Bence először nyilatkozott újszülött kisfiáról!

A műsorvezetőnek szerda délután született meg első kisfia, Nátán. Bence büszke apukaként mesélt élete legnagyobb élményéről.

SHOWBIZ

Gönczi Gábor így debütált a TV2-n

Gönczi Gábor múlt héten végleg elbúcsúzott eddigi munkaadójától, az RTL Klubtól, ugyanis ezentúl a Tények székében láthatják majd viszont a nézők. Most azonban egy másik TV2-s műsorban debütált.

SHOWBIZ

Így láthatták utoljára az RTL Klub nézői Gönczi Gábort!

A mű­sor­ve­zető már pénteken bú­csút vett ed­digi mun­ka­adó­já­tól, hiszen hamarosan átül a Té­nyek szé­kébe. Ám előtte még feltűnt a Gyertek át szombat este! legutóbbi adásában.

SZTÁRDZSÚSZ

Máris durván beszóltak a Fókusz új műsorvezetőjének

D. Tóth András büszkén újságolta el a Facebookon, hogy csütörtök este debütál a Fókuszban, Gönczi Gábor utódjaként. A fiatal tévés sikerének azonban nem mindenki örült!

SHOWBIZ

Õ a Fókusz új műsorvezetője!

Kiderült, hogy ki az, aki pótolja a TV2-höz távozó Gönczi Gábort a Fókuszban. Nem jöttek be az előzetes tippek.

FÜLES

Összesúgnak Gönczi Gábor háta mögött a kollégái

Nem lehet könnyű most Gönczi Gábornak lenni, hiszen a következő néhány hétben úgy kell bejárnia az RTL Klubba, hogy a folyosókon rosszalló tekintetek vizslatják, és összesúgnak a háta mögött.

FÜLES

Vujity Tvrtkóval pótolja az RTL Klub Gönczi Gábort?

A nagy műsorvezető-vándorlás következtében előfordulhat, hogy Tvrtko lesz a TV2-höz igazoló Gönczi utódja a Fókusz élén.

FÜLES

Barátnője miatt váltott csatornát Gönczi Gábor?

Gönczi Gábornak családalapítási tervei vannak, aminek nem kedvezett, hogy a Fókusz műsorvezetőjeként este kilenc előtt nem ért haza hétköznaponként.

SHOWBIZ

Váratlan fordulat a Gönczi Gábor, Azurák Csaba cserében

Azurák Csaba megszólalt a hírekkel kapcsolatban, és közölte, hogy nem Gönczi Gábor fúrta ki a Tények székéből.

SZTÁRDZSÚSZ

Le fogsz hidalni, mivel foglalkozik az RTL Klub egykori sztárja!

Fekete Pákó teljesen új oldalát mutatta meg a nagyközönségnek, hiszen a rivaldafény helyett egy egészen hétköznapi hivatást választott magának.

FÜLES

Az agyműtét miatt elvesztette angol tudását Kozsó!- videó

Az Ámokfutók énekese alig egy éve esett át a komoly operáción. Az orvosok is meglepődtek, milyen gyors ütemben javult, de...

SZTÁRDZSÚSZ

Szexpartner kereső oldalon tűnt fel VV Veronika fotója

A ValóVilág plasztikcicáját erotikus képeivel hirdetik egy svájci honlapon, a szöveg alapján, a fiatal lány közel nyolcvanezer forintért kínálja fel bájait.

FÜLES

Elképesztően cuki Sebestyén Balázs kisfia

Sebestyén Balázs kisfia, Noel már egy éves, de eddig még nem láthatta a nagyközönség. Édesapja most mégis úgy döntött, az RTL Klub kedvéért kivételt tesz.

SZTÁRDZSÚSZ

Visszatér régen nem látott, kedvenc magyar sorozatsztárunk - Fotó

Görbe Nóra újra Linda bőrébe bújik majd, Kocsis Tibor videoklipjében ugyanis régi karakterével tér vissza az egykori sorozatsztár.

SZTÁRDZSÚSZ

Détár Enikő örül lánya kiesésének

Rékasi Eszter a Hungary's Got Talent színpadán csúnyán lejáratta magát, sikeres anyukája szerint mégis lehet belőle énekesnő.

SZTÁRDZSÚSZ

Belefogyott a válásba Gönczi Gábor

Két dolgot is megköszönhet Tatár Csillának exférje. Az RTL műsorvezetője azt mondja, hogy exe miatt került végre egyenesbe az élete, és még súlyfeleslegétől is megszabadult a válásuk alatt.

SZTÁRDZSÚSZ

Évek óta zaklatja egy férfi az RTL Klub egykori sztárját - Videó

A ValóVilág egykori szereplője, Béres Anett képtelen megszabadulni attól a beteges férfitól, aki hosszú ideje megkeseríti az életét.

SZTÁRDZSÚSZ

Jót tett az idő múlása az RTL Klub két sztárjának - Fotó

Gönczi Gábor és Papp Gergő barátsága már közel 20 évre nyúlik vissza. A kezdeti időkről pedig megosztottak egy ősrégi fotót.

SZTÁRDZSÚSZ

Műbabával gyakorolja az anyaságot Tatár Csilla - Fotó

A műsorvezető szakmájában igazi profi, ám nemsokára a mikrofon helyett kisbabáját kell a kezében tartania. Folyamatosan aggódik, ezért mindent megtesz azért, hogy felkészüljön az anyaságra.

SZTÁRDZSÚSZ

Szexik, szőkék és egyformák! Íme, a legszebb magyar ikerpár - Videó

Elárasztották Ercsit a szebbnél-szebb ikerpárok, itt rendezték ugyanis a hétvégén a 15. Ikerszépségversenyt. A korona végül a Bottka lányok fejére került, akik még meg is könnyezték királynővé választásukat.

LOVE

Sosem csalná meg új barátnőjét a szerelmes Gönczi Gábor

Teljesen megváltoztatta a szerelem a Fókusz műsorvezetőjét, aki korábban szívesen ismerkedett fiatal lányokkal az éjszakában. Pszichológus kedvese azonban nem csak a szívét rabolta el, a lelkében is rendet tett. Gönczi szerint olyan sérthetetlen spirituál

SZTÁRDZSÚSZ

Gönczi Gábort teljesen kicserélte a szerelem

Külsőleg és belsőleg is megváltoztatta a szerelem az RTL Klub műsorvezetőjét. A korábban kölyökképű tévés férfias körszakállat növesztett, lefogyott, és remekül érzi magát a bőrében. Nem vitás, a sármos Gönczi friss kapcsolatában szinte újjászületett.

HŰHA

Pucéran szelfizett az RTL műsorvezetője - Fotó

Gönczi Gábor a jelek szerint meztelenül várja a kánikula visszatérését. Dideregve bár, de szorgosan szelfizik.