6 éve

Gönczi Gábor így debütált a TV2-n

Gönczi Gábor múlt héten végleg elbúcsúzott eddigi munkaadójától, az RTL Klubtól, ugyanis ezentúl a Tények székében láthatják majd viszont a nézõk. Most azonban egy másik TV2-s mûsorban debütált.

Nem is olyan régen bombaként robbant a hír, miszerint a 19 éve az RTL Klubnál dolgozó Gönczi Gábor csatornát vált, és Azurák Csaba helyét veszi át a TV2 Tények című műsorában.

A múlt héten el is búcsúzott a Fókusz stábjától, majd a Gyertek át szombat este! című műsorban megvolt az utolsó RTL-es szereplése. Hétfő reggel pedig már új munkaadója reggeli műsorában, a Mokkában beszélgetett a váltásról és érzéseiről. Azt is elárulta, hogy mivel élete második munkahelyéről van szó, nagy izgalommal áll a feladatok elébe, úgy érzi magát, mint első nap az iskolában.

"Minden ember vágyik arra, hogy egy idő után váltson" - magyarázta Gönczi, és azzal folytatta, hogy döntését a megújulás érzésének hiánya is nagyban befolyásolta.

Sose izgulok, de mindig izgatott vagyok

- árulta el a műsorvezető, majd hozzáfűzte, hogy ezek azok az érzések, amelyek folyamatosan élete részét képezik, és nem szeretné, hogy valaha is elmúljanak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!