RIPOSTER

Hátborzongató üzenet került elő az elhunyt magyar zsokélánytól

A fényes karrier előtt álló, kedves mosolyú Jeles Eszter halála az egész országot megrázta.
  • Szerző: Ripost

Mintha öt évvel ezelőtt megérezte volna saját halálát a szeptember 18-án elhunyt Jeles Eszter, az a fiatal magyar zsokélány, aki élete első külföldi versenysorozatán vett részt szeptember első hétvégéjén Isztambulban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hátborzongató üzenetet hagyott hátra az elhunyt magyar zsokélány

Fotó: Facebook

Eszter szeptember 4-én látványos győzelmet aratott az amatőrlovas világbajnokság egyik futamában. Szeptember 5-én viszont súlyos balesetet szenvedett Toms nevű telivérjével, válságos állapotban szállították kórházba. Az előtte galoppozó francia lovas, Tracy Menuet felbukott a lovával, Esztinek esélye sem volt kikerülni őt, ő is felbukott a szürke Tomsszal.

A zsokélányt a baleset másnapján, szeptember 6-án megműtötték, később csupán egyetlen pillanatra tért magához a kómából. Akkor a telefonját kérte az orvosoktól, majd rögtön elveszítette az eszméletét.

A 22 éves lány 13 napig küzdött az életéért, sokáig úgy tűnt, javul az állapota, de a sors végül máshogy akarta. Végül az orvosok szeptember 18-án, szombaton úgy döntöttek, vasárnap lekapcsolják a lányt a gépről. Megkérték Eszter édesanyját és szerelmét, menjenek be elbúcsúzni tőle. Nem sokkal azután, hogy kijöttek a kórteremből, a lány örökre lehunyta a szemét.

Hátborzongató üzenetet hagyott hátra az elhunyt magyar zsokélány

Fotó: Kincsem Park

Eszter viszonylag aktív volt a Facebookon, leginkább a Kincsem Parkban elért sikereiről és a kedvenc lovairól posztolt. Öt évvel ezelőtt, szeptember 13-án viszont egy most már hátborzongatónak tűnő idézetet tett közzé, ami egyébként a tragikus sorsú színésztől, Paul Walkertől származik.

„If one day the speed kills me, don't cry because I was smiling” – írta ki Eszter a közösségi oldalra.

Fotó: Facebook

Az idézet magyarra fordítva ezt jelenti: Ha egy nap megöl a sebesség, ne sírj, mert én közben mosolyogtam.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?