RIPOSTER

Segíts te is, legyen a kutyáknak is ünnep a karácsony

Minden segítség jól jön, ha nemes feladatról van szó: adományokat vár egy kutyákat segítő szervezet. Élelmiszer, tisztítószer és gyógyszer - minden jól jön, amire egy kutyának is szüksége lehet, hogy legyen nekik is ünnep!
  • Szerző: Ripost

Kohári Nikolett a közösségi oldalán kezdett gyűjtés, arra hívta fel a figyelmet, hogy nemcsak embertársainkon, de állatbarátokként a négylábú társainkon is segítenünk kell. A fiatal pécsi lány idén másodjára rendezi meg a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesülettel összefogva a jótékonysági akcióját. Adományokat várnak a blökik megsegítésére, hogy legyen nekik is ünnep a karácsony!

„Budapesten, Pécsett és Bátonyterenyén szervezünk gyűjtést, ahol kutyáknak való élelmiszereket, tisztálkodási szereket, játékokat és gyógyszereket fogadunk szívesen a felajánlóktól, amit a Tetovált Állatmentők segítségével juttatunk el a rászoruló kutyákhoz. Hatalmas öröm számunkra, hogy összefogással segíthetünk” – mondta a %Ripost%-nak Nikolett.

A Tetovált Állatmentők nemcsak élelmiszereket, de egyéb tárgyi segítséget is szívesen fogadnak. Jól jönnek a tisztálkodási szerek, féreghajtó tabletták, sőt a kutyáknak szánt fekhelyek is. Budapesten egészen december 23-ig várják az adományokat a VI. kerületi Lehel utca 5-ös szám alatt található Lashes & Beauty Box üzletben, illetve az akció utolsó napján délután 3-tól este 6-ig a Keleti pályaudvar parkolójában is. Facebookon pedig a „Legyen Nekik Is Ünnep! Segíts Te is 2018!” eseményhez lehet csatlakozni.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?