RIPOSTER

Nincsenek jó híreink, nagyon meg fog viccelni az időjárás

Zápor, zivatar, szél és lehûlés is lesz a jövő héten, de néha azért kisüt majd a nap.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap gyakran takarhatják felhők a napot, de rövid napos időszakokra is számíthatunk, ugyanakkor egy-egy zápor kezdetben északkeleten, a délután második felében pedig délnyugaton fordulhat elő. Délután 18-24 fokot mérhetünk.

Hétfőn a napos időszakok mellett főként a dunántúli tájakon, valamint keleten alakulhatnak ki elszórtan futó záporok, nyugaton akár zivatarok is. Az északkeleti szél több helyen élénk, nyugaton erős lehet. Hajnalban 5-10, délután 19-24 fok valószínű, de a záporokat, zivatarokat követően több fokkal visszaeshet a hőmérséklet.

Kedden gyakran takarhatják gomolyfelhők a napot, és több tájegységünkön is kialakulhat egy-egy lokális jellegű zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. Délután 19-24 fokot mérhetünk, de a záporok, zivatarok felfrissíthetik a levegőt.

Szerdán és csütörtökön is számítani kell a rövid napos időszakok mellett lokális jellegű záporok, zivatarok kialakulására, néhol egy-egy erősebb zivatar sem kizárt. Többfelé élénk lesz a szél, de a zivatarokat erős, viharos széllökések is kísérhetik. Pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, de sokfelé fülledt lesz az idő - írja az Időkép.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?