RIPOSTER

Népligeti gyilkosság: Több száz ember a rendőrség látókörében

5 millió forintot ajánlottak fel a nyomravezetőnek. Lassan egy hónapja nem találják a kegyetlen elkövetőt.

Brutális gyilkosság történt Budapesten: ahogy a %% is beszámolt róla, egy meztelen nő holttestére bukkantak október 13-án a Népligetnél. A nyomvizsgálók hosszasan helyszíneltek, nem véletlenül: egy cigarettacsikken DNS-t rögzítettek. Ezen kívül az áldozat körme alatt emberi bőrfoszlányt találtak, ami ugyancsak megkönnyítheti a tettes azonosítását. A nyomok arra utalnak, hogy a nő, akit a fejére mért ütésekkel öltek meg, kétségbeesetten próbálta védeni magát.

Mint ahogy a %% megírta, a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön közleményben jelezte, hogy ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az emberöléssel kapcsolatban, ugyanis

lassan egy hónapja nem találják a kegyetlen gyilkosság elkövetőjét.

A rendőrség egyelőre hallgat arról, hogy történt-e nemi erőszak, megszólalt viszont a meggyilkolt asszony lánya. Facebook-profilján azt írta:

Szeretném közölni, hogy mindenkivel, hogy édesanyám elhunyt. Gondolom, hogy sokan olvasták, hogy a Népligetben találtak egy meztelen holttestet. Ez édesanyám... a rendőrök szerint 100% hogy ő az. Volt, amilyen, de ő jó ember volt.

A %% megkereste az ügyben a BRFK-t, ám a nyomozás érdekeire való tekintettel szűkszavúan csak annyit árultak el, hogy már több mint 250 embert hallgattak meg az ügyben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?