RIPOSTER

Forrong a 18. kerület népe: Gazellaként ugrotta át a kerítést a betörő

Újra egy bûnismétlő elkövető tartja rettegésben a telepen élőket. Forró dróton értesítik egymást a lakásukat, életüket féltő emberek, de vajon meddig mehet ez így?
  • Szerző: Ripost

Ez már milyen? Arra ébredsz hajnalban, hogy valaki mászkál a kertben és érezhetően be akar jutni a lakásodba? A hírhedt 18. kerületben egyre többször történik hasonló. A tegnapi eset a kis horgásztó Keresztúr felőli részén zajlott, a részletek végül a kerületiek internetes közösségi oldalán bontakoztak ki.

"A Kőhíd környékén lakom, 1 órával ezelőtt egy betörőt kergettem ki a kertből. Körülbelül 18 év körüli férfi, sötétkék fehér csíkos kapucnis esőkabátban volt. Vékonydongájú alacsony. Úgy ugrott át a kerítésen menekülés közben, mint egy gazella. Aki ezen a részen lakik, nagyon figyeljen és figyeljünk a szomszédokra is. Szép napot mindenkinek."

Elképesztő sokan csatlakoztak kommentekben a kiíráshoz, 270-en megosztották a posztot. Egyfajta oknyomozás kezdődött a neten, ám a hozzászólásokba düh is keveredik.

"Ennek soha nem lesz vége. Ez már több mint 10 éve volt.... A szomszéd buszos volt, hajnali 3-kor indult dolgozni, s látta, hogy valaki babrálja a kocsit. Még rá is szólt. Az illető szinte egy ugrással ment át a kerítésen..... A gazelláról jutott eszembe.... Ezek lehet, edzést tartanak???"

A betörő fizikai teljesítőképessége vélhetően tényleg kivételes, erre utal az alábbi közbevetés:

"Pedig a kapun és a kerítésen is végig hegyes tüskék vannak, hogy miért nem akad fel rajta..."

Nagyon hamar kezdett szűkülni a kör.

"A leírásnak megfelelő fiú reggel 7 óra után tempósan sétált le a Csaba utcán!!"

Aztán:

B.K. :"Elvileg havannás és talán Andrásnak hívják de ez nem biztos."

M.T.:"Szerinted ö volt?"

B.K.: "Tuti ő lesz, mert aki velem volt, látásból ismerte, régről..."

B.Gy.:"1000 ember közül felismerném!"

A sértett kihívta a rendőrséget, és a kiírásokból kiderül, hogy megtörtént a helyszínelés. Ettől függetlenül a rettegés egyre csak erősödik a Kőhíd környékiekben, sokan nem csinálnak titkot abból, hogy önbíráskodáson gondolkodnak. Mi lesz ennek a vége?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?