Létrehozva: 2015.11.15.

Előre bejelentették a párizsi merényletet, senki nem vette komolyan! - Videó

Másfél hónapja jelent meg az interneten a pestisdoktorként elhíresült zavaros videó, ami rengeteg titkos üzenetet és kódot hordoz magában. Többek közt a pénteki párizsi terrorcselekményekrõl is.

Szeptember 30-án felkerült a YouTube-ra egy eléggé zavaros, és még annál is rejtélyesebb videó. A kisfilmet rövid időn belül felkapta az internet, és mindenki próbálta megfejteni, hogy mit üzenhet a pestismaszkos alak a bonyolult vizuális és audiovizuális kódokkal. A rejtjelek egy részét dekódolták is, de sok értelme akkor sem volt az egésznek.

Aztán a pénteki párizsi események után megint előszedték a videót, és úgy tűnik, hogy a nagy része értelmet nyert. Sajnos.

Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a pestisdoktor előre figyelmeztette a világot a péntek 13-ai mészárlásra, csak senki nem vette komolyan, meg nem is nagyon értette.

Nézzük, mi is utalt másfél hónappal ezelőtt a terrortámadása:

Már a cím is árulkodó:

11B X 1371, ami így is értelmezhető:

11  November hónap

B  Bataclan

X  egy helyszín vagy célpont megjelölésére szolgáló nemzetközi jel

13  a tizenharmadik nap

71  1971-ben alakították át a Bataclant moziból színházzá és koncertteremmé.

 

A videóban többször feltűnik a Kill the President (Öld meg az elnököt) mondat kódja. A francia miniszterelnök pedig jelen volt a Franciaország-Németország barátságos focimeccsen a Stade de France-ban, ahol szintén robbantani akartak a merénylők, csak nem jutottak be.

Francois Hollande meggyilkolására utal, egy másik dekódolt üzenet, a There Will Be Three (Hárman lesznek) is. Ha a stadioni robbantás sikerrel jár, akkor Hollande lett volna a harmadik francia vezető, akit meggyilkolnak. Ez a kód utalhat a péntek 13-ra is. Ugyanis abból is három volt idén.

Többször feltűnik a vírus szó is valamilyen formában. Ami a pestisjárványok idején használt orvosi köpennyel és maszkkal együtt arra utalhat, hogy valamilyen világméretű pusztítás van készülőben. Ami lehet az Iszlám Állam nemzetközi terjeszkedése.

A zavaró, zúgó hang szintén dekódolható, méghozzá képekké. Az egyik egy üvöltő koponyát ábrázol, a másik pedig egy üzenetet: Már rég halottak vagytok. Ez a mondat értelmezhető úgy, hogy a Párizsban megölt emberek előre láthatták a videóban, hogy mikor fognak végezni velük, és miután nem értettek a jelekből, alá is írták a saját halálos ítéletüket. Hiszen nem változtattak a péntek 13-ai terveiken, hiába szóltak nekik.

Ha elfogadjuk, hogy ez a videó tényleg egy előzetes figyelmeztetés, akkor van miért aggódnunk. Az üzenetben ugyanis feltűnik a Fehér Ház koordinátája is. Tehát elképzelhető, hogy Barack Obama ellen szintén merényletre készülnek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-