POLITIK

Tv2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HAZUDOTT, HOGY ELVEGYÉK A CSALÁDTÓL

El akart kerülni a nevelőszüleitől, ezért megvádolta a nevelőszülők keresztfiát azzal, hogy molesztálta őt. A 15 éves tatabányai lányt a rendőrség kihallgatta, de kiderült, hogy hazudott, így most hamis vádért ő kerülhet börtönbe. A nevelőanyja döbbenten beszél a részletekről a Tényeknek.

 

ROHAMOSAN JAVUL VANESSZA ÁLLAPOTA

Szülővárosában, Szegeden folytatja a rehabilitációt a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett lány, Burkus Vanessza, aki a Tények kamerái előtt már tornázott, illetve arról is beszélt, hogy mire emlékszik a baleset körülményeiből.

 

AZ AVAR NEHEZÍTI A PARKOLÁST

Avar takarja el a parkolók felfestését több helyen is Budapesten. Az autósok arra panaszkodnak, hogy ez gyakori jelenség, így nehéz szabályosan parkolni. Máshol pedig a csúszós járdákat és zebrákat kifogásolják, mert senki sem szedi össze a leveleket - számolt be a Tények

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?