NÍNÓ

Így még biztosan nem láttad a magyar zsarukat – Videó

A budapesti rendőrök idén második alkalommal álltak egy nemes és fontos ügy mellé. Igazán cuki videó született a projektből.
  • Szerző: Buster

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a REX Kutyaotthon Alapítvány második alkalommal készült közös projekttel a Hontalan Állatok Világnapjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A rendőrök a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezettek az állatvédelem mellett; hivatali munkájuk során is többször mentenek bajba jutott, vagy rossz körülmények között élő állatokat. A Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal tavaly épp egy szaporítótelepről kimentett kutyák elhelyezése után kezdődött az együttműködés, akkor gondolták ki, hogy az állatok biztonságba helyezésén túl új otthonuk megtalálásában is segíthetnék a gazdikeresésben lévő ebeket.

Fotó: Facebook

A budapesti rendőrök az állatotthonban lakó kutyák közül 30 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotósorozatot és az állatotthon lakóinak tápot is vittek. Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott az állatmenhelyre, ahol tápot adott át Dr. Koleszár Istvánnak, az állatotthon igazgatójának.

A kutyák fényképeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán, a BRFK Információs Portálon nézhetik meg az érdeklődők, és persze a leendő örökbefogadók. Az állatokról a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon érdeklődhetnek a leendő örökbefogadók.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?