NÍNÓ

Újabb magyar lányt öltek meg Németországban, sorozatgyilkostól rettegnek

Alig telt el pár hét, még el sem fogták a magyar lány gyilkosát, amikor kiderült, egy újabb magyar prostituáltat is megöltek Németországban.
  • Szerző: CsR

Újabb magyar prostituálttal végeztek Németországban, ezzel háromra nőtt az áldozatok száma, két meggyilkolt lány magyar. A rendőrség 3000 euró nyomravezetői díjat tűzött ki, mert a nyomozás eddig nem volt eredményes.

Pár hete ölték meg Chemnitzben Nellyt, a magyar lányt, a gyilkosságról hetekig írt a német sajtó, és a is beszámolt róla, hiába a hetek óta tartó nyomozás, a rendőrség még mindig nem találja a gyilkost. Most újabb magyar prostituáltat öltek meg az országban. A nő holttestére szombaton talált rá az őt futtató férfi, a 494-es főút mentén, Hildesheim közelében. A magyar lányt egy lakókocsiban ölték meg, pontosan ugyanott, ahol 5 éve szintén végeztek már egy prostituálttal.

Kezdetekben az áldozatról csak annyit mondtak, hogy egy 40 éves magyar nő az. A nő telefonját ellopták, és így nem tudják kideríteni, ki volt az áldozat utolsó kuncsaftja. Közben kiderült, hogy a magyar prostituáltat Sissy néven reklámozták azon a ladies.de oldalon, ahol régebben Nelly is megtalálható volt.

Alighogy megkezdte a szász rendőrség a nyomozást, pár napra rá újabb gyilkosság történt. A közeli Wolfsburgban szintén egy prostituáltat gyilkoltak meg. A helyiek szerint nem véletlen, hogy rövid időn belül már a harmadik prostival végeztek Németországban, most mindenki attól retteg, hogy egy sorozatgyilkos öli meg a lányokat - írja a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?