NÍNÓ

Újabb kocsmai tragédia: földön fekvő holttestet találtak a magyar városban

A férfit hárman hagyták magára, a fagypont körüli hőmérsékletben ő is kihűlt és életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

A nagylóki esethez hasonló tragédia történt a napokban Kenderesen. Magára hagytak egy magatehetetlen férfit az utcán, miközben a hőmérséklet fagypont körül volt. A nyomozók két férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel és egy nőt segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre még szerda reggel arról, hogy Kenderesen a közterületen egy férfi holttestet találtak. Először bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A tapasztalt nyomozók azonban rövid időn belül olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amelyek felvetették a gyanút, hogy bűncselekmény történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves férfi kedd este egy kenderesi sörözőben tartózkodott. Zárórakor két másik vendég kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak. A pultos zárást követően látta a földön fekvő helyi lakost, mégis segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli időjárási viszonyok között életét vesztette. Az orvosszakértői vélemény alapján halálát kihűlés okozta.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen emberölés miatt, míg a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?