NÍNÓ

Több karton csokit lopott Kaposváron, hogy barátnőjét kiengesztelje

Nem mindennapi jelenségre lettek figyelmesek a kaposvári rendőrök: egy 36 éves férfi több karton csokit tologatott egy bevásárlókosárban, amivel gyanússá vált az egyenruhások előtt.
  • Szerző: N.E.

Kaposváron fogták el azt a bevásárló kocsit tologató gyanús férfit, aki több karton lopott csokival mászkált az utcán. Mivel a férfi nem tudta bizonyítani, hogy megvásárolta a termékeket, bűncselekmény gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságon.

Időközben bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint egy kaposvári garázs ajtaját éjjel felfeszítették és több karton csokoládét is eltulajdonítottak -írja a Police.hu.

A nyomozók a csokoládéval rajtakapott, 36 éves S. Zsoltot lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte, hogy ellopta a több karton édességet. A kihallgatáson elmondta, hogy csak barátnőjét szerette volna kiengesztelni a sok csokival. Arról is beszélt, hogy előre kitervelte, hogy valahonnan lopni fog, ezét tetszés szerint feltört egy garázst, ahonnan ellopta a csokoládét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?