NÍNÓ

Szerelmi dráma után halt meg a tűzoltó

Órák óta hevert a földön a pesterzsébeti tűzoltó holtteste, akire a XXI. kerület Védgát utcánál a bokrok és a fák között találtak rá vasárnap délután. Lapunk információi szerint szerelmi bánat miatt történhetett a végzetes baleset.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Gyászolnak a bajtársak, miután a XXI. kerületi Védgát utcában találtak egy felborult autót, alatta pedig egy férfi holttestét. Kiderült: a 40 éves férfi egy pesterzsébeti tűzoltó, aki életét vesztette. Saját kollégiái emelték ki a kocsi alól… A férfi vasárnap szenvedett halálos balesetet autójával, amikor letért az útról, felborult, ő pedig kizuhant belőle. A információi szerint a tragédia előtt volt barátnőjénél járt, ahol konfliktusba keveredett a nő új szerelmével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest, 2019. szeptember 8.
Tetejére borult, összeroncsolódott személyautó a XXI. kerületi Védgát utcánál 2019. szeptember 8-án. A felborult autó alatt egy holttestet találtak. Miután a katasztrófavédelem leemelte a jármûvet a holttestrõl, a mentõk megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelõzõen halt meg.
MTI/Mihádák Zoltán

„Nagyon megrázott ez az egész, nagyon szerettem Attilát” – mondta a nak a tűzoltó egyik közeli barátja, egy neve elhallgatását kérő nő. – „Rendes, tisztességes ember volt, akinek két szenvedélye volt: a tűzoltóság és a gyorsulás. Volt egy nagyteljesítményű motorja, ami miatt mindig is féltettem. Most mégis az autójával karambolozott… Úgy tudom, hogy Ati szétment a párjával, de nem tudta elfogadni ezt, mert nagyon szerette azt a nőt. Vasárnap is azért kelt útra, hogy meglátogassa, ám a nő új szerelme is ott volt, ami nagyon felidegesítette Attilát. Állítólag nagyon durván össze is vitatkoztak, és verekedtek is a fiúval, majd Attila elhajtott. Ezután nem sokkal történt a tragédia.”
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján emlékezett meg Attiláról.

„Bajtársunk vesztette életét a balesetben. K. Attila tűzoltó zászlós, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság XX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelője volt. Élettelen testét a tűzoltókollégái emelték ki az összeroncsolódott járműből. A baleset körülményeit a hatóságok vizsgálják” – tették közzé.

Lapzártánkig nem derült ki, hogy pontosan hogyan történt a baleset: a feldúlt Attila szándékosan száguldott be a fák közé öngyilkos tempóban, vagy egyszerűen csak olyan feldúlt állapotban volt, hogy nem volt ura önmagának, ezért repült le nagy sebességgel az útról…

Gyilkos hidegfront: rengeteg halott az utakon

„Az időjárás az öngyilkosságok számára is kihat a statisztikai adatok szerint” – mondja a nak dr. Pintér Ferenc, a Meteo Klinika meteogyógyásza. Ahogy megjött az őszies hidegfront, ugrásszerűen megnőtt a halálos közúti balesetek száma. Mint a megírta, múlt pénteken és szombaton 13 ember halt meg az utakon, ami a szokásos háromszorosa. A rendőrség is összesítette hétfőn az adatokat, és vasárnapra már 17-re nőtt a halálos áldozatok száma.

címkék: