NÍNÓ

Megdöbbentő módon halt meg a budai családirtó

Újabb döbbenetes részleteket tudott meg a Ripost a II. kerületi Zöldlomb utcai családirtásról. Ahogy arról korábban beszámoltunk, S. Levente azért kezdett fékezhetetlen mészárlásba, mert úgy gondolta, hogy élettársa, M. Anita megcsalta.
  • Szerző: Ripost

Voltak előjelei annak, hogy komoly gondok vannak S. Levente családjában, de arra, ami történt, senki nem számított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- Mostanában egyre gyakrabban hallottunk kiabálást a lakásukból

– mondta korábban egy a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Először decemberben járt a családnál a rendőrség. Egy kigyulladt függöny okozott pánikot, ami miatt több szomszéd is tárcsázta a segélyhívót. S. Levente nem akarta beengedni a lakásukba a kiérkező tűzoltókat és mentőket, azt mondta nekik: „ő már lerendezte a problémát”. Végül azonban a szakemberek meggyőződtek róla, hogy elhárult a veszély. S. Levente azonban egyre agresszívebben viselkedett az élettársával, aki augusztus 20-án 13 óra 8 perckor ismét hívta a rendőrséget: azért kért segítséget, mert élettársa elvette tőle a lakáskulcsát, és nem engedte be az otthonukba. Végül a rendőrök jelenlétében rendezte vitáját a pár, nem volt tovább szükség a hatóság jelenlétére. Másodszor a szomszéd hívta a rendőröket augusztus 22-én 10 óra 54 perckor. Ekkor számolt be arról, hogy furcsa zajokat hallott S. Leventéék otthonából 21-én hajnalban, és azóta egyik családtagot sem látta. Ekkor a család már egy napja halott volt. A Tevékenység- irányítási Központ ügyeletese szakmai hibát követett el, amikor nem küldött ki járőrt, emiatt fegyelmi eljárás is indult, de a család sorsát ez már nem érintette.

Végül azután törették fel az ajtót a rendőrök, miután augusztus 23-án az ingatlan tulajdonosa is bejelentette, hogy nem tudja elérni a lakását bérlő családot.
A lakásban iszonyú látvány fogadta a rendőröket. Az egyik szobában az édesanya holtteste és a kutyájuk, Killy teteme feküdt, minden csupa vér volt. Egy másik helyiségben feküdt a férfi, holtában is magához szorítva általa meggyilkolt négyéves kisfiát. Információink szerint azt valószínűsítik, hogy a kutya, ami a szomszédok elmondása szerint eredetileg az asszonyé volt, de a férfi is gyakran sétáltatta, a pár közé állt, próbálta védeni a megtámadott nőt. Miután velük végzett, a családfő több késszúrással megölte a kisfiát is, majd azegyik kezével a gyermeket ölelve döfte saját testébe a kést.

 

Kíváncsi vagy arra, hogy mit nevezünk kiterjesztett öngyilkosságnak, ami pont olyan, mint ez a tragédia? Akkor keresd a szerdai napilapot az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?