NÍNÓ

Kukába bújt a rendőrök elől

Szembetalálkozott velük, majd beszaladt egy lakóház udvarára, a szeméttároló konténerben találták meg.
  • Szerző: Ripost

Futva próbált menekülni az őt felismerő rendőrök elől a 32 éves budapesti V. Attila, aki a gyanú szerint 2019. október 5. és 2020. február 16. között Budapest III., V. és VI. kerületében több lakásba betört, vagy olyan ingatlanokból lopott, ahol a lakók a bejárati ajtót bár becsukták, de kulcsra nem zárták- írja a police.hu. Itt ami a keze ügyébe akadt elvitte: pénzt, ékszereket, órákat, mobiltelefonokat, és egy kamerát is, melyeknek az összértéke meghaladja a 13 millió forintot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay)

A nyomozók azonosították, majd elfogatóparancsot adtak ki ellene. A belvárosi nyomozók felismerték a napokban a XIX. kerületi Ady Endre úton, aki a rendőröket meglátva menekülni kezdett, majd beszaladt egy lakóházba. A nyomozók az épületet átkutatták, majd

egy szeméttároló konténerbe bújva megtalálták és elfogták.

A férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol 7 rendbeli lopás bűntett, 2 rendbeli lopás vétség kísérlet és 1 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Innen pedig – mivel egy ellene korábban lefolytatott büntetőügyben nem kezdte meg jogerősen kiszabott büntetésének letöltését – egyenesen büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?