NÍNÓ

Kiderült, miért szúrta nyakon ismerősét a szegedi joghallgató

A férfi minden előzmény nélkül késelte meg áldozatát február 2-án hajnalban egy szegedi kocsmában. A rendőröknek azt mondta, egy maffiózót szúrt le.

Ahogy a %% is megírta, a szegedi egyetem joghallgatója, az eddigi adatok szerint, minden különösebb előzmény nélkül torkon szúrta bicskájával ismerősét február 2-án hajnalban egy szegedi kocsmában.

A tanúk csak azt vették észre, hogy az áldozat a földön fekszik, és ömlik belőle a vér

- mondta a Zsaru magazinnak Szalay Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője.

Amikor a kocsma vendégei rákiáltottak a késelőre, hogy mit csinált, a férfi csak annyit válaszolt: „Ez csak egy maffiózó volt!"

Üvöltöttek vele, egyiküknek sikerült kicsavarnia kezéből a bicskát, és a földre dobta. A pultosnő hívta a mentőket és a rendőrséget, közben az egyik vendég megpróbálta elállítani az áldozat vérzését, szívmasszázsba kezdett, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A fiatal a bicskát felkapta, és elmenekült. Két órával az emberölés után a lakása közelében, az utcán fogták el. Azt mondta, azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre.

Ahogy a %% is beszámolt róla, a joghallgató azzal védekezik, hogy a vele egy asztalnál ülő ismerőse az életére tört. Ezt viszont a szemtanúk közül senki sem látta. A szakértői vélemény szerint a halálos szúrást és vágást okozó

hat centiméteres pengéjű bicska nem nyitható ki egy kézzel,

ha valaki egy támadást akarna elhárítani vele. A férfi ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság február 4-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?