NÍNÓ

Fiatal árus hozott vissza az életbe egy halott nőt a budapesti piacon

Egy budapesti piacon holtan rogyott össze a földre egy 50 éves nő. Egy fiatal férfi standját otthagyva nem tétlenkedett, azonnal megkezdte az újraélesztést, és visszahozta a nőt az életbe
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal piaci árus sietett annak az 50 körüli asszonynak a segítségére, aki minden előzetes panasz nélkül holtan esett össze az egyik budapesti piac forgatagában - írja  az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A férfi értesítette a mentőket és pontosan követte a mentésirányító telefonos instrukcióit. - olvashatjuk a közleményben

A gyors vizsgálat után egyértelmű volt, hogy cselekedni kell, hisz a betegnek nem volt légzése, sem vérkeringése. A fiatal hős azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a pillanatok alatt helyszínre érkező mentőegység emelt szinten folytatott.

A beteg életéért még hosszú percekig folyt a küzdelem, ami az időben megkezdett mellkasi nyomások hatására sikerre vezetett. Végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt.

A mentők is hősként tisztelik az árust.

Számtalan történet bizonyítja, mennyire fontos, hogy minél többen tanuljanak újraélesztést, elsősegélynyújtást. Ez egyszer a te életedet is megmentheti, vagy te mentheted meg másokét, te válhatsz hőssé.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?