NÍNÓ

Évek óta zaklatja a járókelőket az óbudai mutogató

Fiatal lányokat, gyerekeket zaklat egy idősebb férfi Óbudán. A Ripostnak beszámoló szemtanúk szerint meztelenül kiáll negyedik emeleti ablakába, majd felhívja magára a járókelők figyelmét és fogdosni, mutogatni kezdi a nemi szervét. A lakóknál most betelt a pohár!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Forrnak az indulatok a III. kerületben, ugyanis a környéken élők le akarnak számolni a mindenki által ismert helybéli „mutogatós” bácsival, aki kiabál minden arra sétálónak. A lakóknak sikerült lefotózniuk, és a képpel együtt tettek ki figyelmeztetést az interneten.


Legutóbb anyukámmal sétáltattuk a kutyáinkat a Zápor utcában, és megint megjelent az ablakban a kövér, pucér pasas

– mesélte a %%-nak Balatoni Betti.

„Kiabált nekünk, majd puszikat dobált, és közben fogdosta magát. Hányingerkeltő látvány volt! Ez egy szép környék, tele van gyerekekkel, nem akarom, hogy a kicsiknek ezt kelljen nézniük! Tenni kell valamit, hogy befejezze a magamutogatást. Ezért osztottam meg a Facebookon a figyelmeztetést.”

A hozzászólások szerint már évek óta ezzel szórakozik az őszes hajú idős ember, aki a szomszédait is megőrjíti a viselkedésével.

„Péternek hívják, nekem 8 évig volt a szomszédom” – írta Betti posztjához egy férfi. „A mutogatáson kívül kedvelt időtöltése a köpködés is, így mi messzire elkerüljük a környékét is. Úgy tudom, már többször megfenyegették. Tavaly nyáron még ott laktunk, egyfolytában azt hallgattuk, hogy „Muci, muci!” meg „Szia, Cica!” és hasonlók. Előfordult, hogy hajnalban arra riadtunk, hogy egy felháborodott apa meglátogatta és számon kérte, mert az ő lányának is mutogatta magát.

Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint a magamutogatás súlyos személyiségzavar, ami akkor fordul elő, amikor gyermekkorban megreked a szexuális fejlődés. A mutogatónak az szerez szexuális örömet, hogy látják őt meztelenül. Mivel azonban a látvány szeméremsértő és rossz hatással van a gyerekekre, a törvény bünteti.

Megkérdeztük a rendőrséget, indult-e eljárás a férfi ellen közszeméremsértés miatt, későbbre ígértek választ.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?