NÍNÓ

Elrabolta és szexre kényszerítette a fiatal lányt a miskolci pár!

Hat év négy hónap, illetve négy év nyolc hónap fegyházbüntetésre ítélt a Miskolci Törvényszék pénteken első fokon egy férfit és volt élettársát, mert 2013-ban betuszkoltak az autójukba egy általuk nem ismert lányt, hogy prostitúcióra kényszerítsék Kassán.

A 43 éves férfit társtettesként, a 36 éves nőt társtettesként, illetve bűnsegédként elkövetett emberkereskedelemben és szexuális kényszerítésben mondta ki bűnösnek a törvényszék pénteken, ám az ítélet nem jogerős, három hónap múlva lesz a következő tárgyalás.

A Miskolci Törvényszék szóvivője ismertette: a pár 2013 júliusában felfigyelt egy fiatal lányra a miskolci Búza téren. A nő egy kicsit beszélgetett vele, majd a karjánál fogva a kocsijukba ültette, ahol a férfi

többször megütötte, hogy nyugton maradjon.

A pár azt tervezte, hogy a lány egy kis eurót keres majd nekik külföldön, prostitúcióval.

Mielőtt kiutaztak volna, egy Sajó-parti részen a férfi szexre kényszerítette a fiatal lányt. Ezután hazavitték magukhoz, közölték vele, hogy náluk marad, prostituált lesz és a gyermekeikre is vigyázni fog. A lány látszólag beletörődött ebbe, és a kassai vasútállomás közelében kínálta magát. Be is szállt az első kuncsaft autójába,

de az első adandó alkalommal megszökött tőle,

és segítséget kért a szlovák hatóságoktól.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a vádlottak és védőik felmentésért, illetve enyhítésért fellebbeztek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?