NÍNÓ

Brutális támadás: Gyermekük jelenlétében késelte meg volt élettársát

A háborgó férfi, életveszélyesen megsebesítette élettársát.
címkék:
  • Szerző: Angie

A vád szerint egy 28 éves férfi egy vita során késsel támadt rá volt élettársára, és a nőt életveszélyesen megsebesítette. A támadásnak a 4 éves közös gyermekük is szemtanúja volt. A főügyészség a férfit emberölés kísérletével és kiskorú veszélyeztetésével vádolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

A vádirat szerint a vádlott és a sértett élettársak voltak, kapcsolatukból 2016-ban közös gyermek született. Az együttélésük során a kapcsolatuk megromlott, és külön költöztek. Élettársi kapcsolatuk megszakadását követően, 2020. október 27-én a sértett feljelentést tett a vádlott ellen, amely szerint a férfi életveszélyesen megfenyegette őt.

A vádlott és a sértett 2020. október 29. napjára találkozót beszélt meg a vádlott testvérének III. kerületi albérletében, egyrészt a gyermek átvétele érdekében – aki a megelőző napokban a vádlottnál volt -, másrészt azért, hogy gyermek felügyeletével és elhelyezésével kapcsolatos kérdésekben egyeztessenek.

A sértett a szüleivel érkezett a házhoz, ahol a vádlott várta, majd felvezette őket a lakásba, ahol a vádlott édesanyja, és a közös gyermekük tartózkodott.

Dulakodásba, majd késelésbe torkollott a találkozó

A találkozó során a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, miután a sértett közölte, hogy a gyermeket az új lakóhelyéhez közeli óvodába szeretné átíratni. A férfi ezért dühében ököllel megütötte a sértettet az arcán. A vádlott édesanyja és a sértett szülei megpróbálták megnyugtatni és lefogni a vádlottat, aki azonban kiszabadította magát, majd a zsebéből elővett késsel többször megszúrta a sértettet a nyakán és a fején, miközben azt kiabálta, hogy megöli őt.

Ezt követően a nagyszülők közös erővel kitolták a lakásból a dühöngő férfit, és a lakás ajtaja elé állva megakadályozták, hogy oda visszatérjen, eközben pedig értesítették a rendőröket és a mentőket.

Csak a véletlennek köszönhető, hogy nem halt meg a nő

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 28 éves férfit emberölés bűntettének kísérletével, és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?