NÍNÓ

Brutális verekedés, a pincérnő járta meg

Verekedés tört ki egy szlovákiai, homonnai bár­ban, ami­nek a 30 éves pin­cérnő lett a kárvallottja. "Bûne" mindössze az, hogy szét akarta vá­lasz­tani a ve­re­kedő férfi­a­kat, de ő kötött ki kórházban. A magyar mentősöket, rendőröket is gyakran hívják vendéglátóhelyi csetepatéhoz.
címkék:

Botrányos esetet rögzített egy homonnai bár kamerája: több férfi összeverekedett. A pincérnő közéjük állt, ám egy másvalakinek szánt ütés pont az ő arcát találta el, a társaságból egyedül ő került kórházba.

Nem csak lebujban ütnek

Ilona is 30 éves, egy elegáns fővárosi étteremben dolgozik.

- Soha nem felejtem el azt a napot, amikor két férfi összeverekedett – meséli, még mindig beleborzongva az emlékbe. – "Céges parti volt nálunk korlátlan italfogyasztással, alig győztük kiadni a piát. Feltűnt, hogy két férfi többször is vitatkozik, felemelték a hangjukat, tapintható volt a feszültség, ha jól hallottam fél füllel, nő volt a dologban. Jól öltözött értelmiségiek voltak, cégük középvezetői. Egyszer csak arra figyeltünk fel, hogy lökdösődni kezdenek.

Már éppen közéjük akartam állni, amikor egy hatalmas ütés csattant, és egyikük a falnak esett, majd eldőlt, mint egy zsák. Mint később kiderült, beütötte a fejét, elájult.

Később én tartottam az infúziós állványt, amíg a mentők újraélesztették, rettenetes élmény volt! Folyvást arra gondoltam, hogy talán megakadályozhattam volna a nagyobb bajt, ha közbelépek" - mesélte a pincérnő.

Láthatatlan „őrök”, védelmi pénzek

A biztonsági szakértők nem javasolják, hogy bárki a verekedők közé álljon kellő kiképzés nélkül, mert könnyen úgy járhat, mint a homonnai pincérnő. A hétfői napilapban olvashat arról, hogy milyen "láthatatlan őröket" foglalkoztatnak a magyar vendéglátóhelyek, és arról is döbbenetes részleteket olvashat, hogy mennyire pörög még mindig a védelmipénz-biznisz a Nagykörúton...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?