NÍNÓ

Brutális fotók érkeztek az abonyi tragédiáról, megszólalt a kamion sofőrje – Videó

Öten meghaltak a balesetben, ami Abony térségében történt péntek az M4-es autóúton. A kisbuszt teljesen maga alá gyűrte a kamion.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, az M4-es autóút 89-es kilométerénél egy Budapest irányából Szolnok felé tartó kistehergépkocsi hátulról egy kamionnak ütközött.

A Bors információi szerint a kisbuszban, melyet a másik jármű teljesen maga alá gyűrt, öten utaztak: három magyar, egy ukrán, illetve egy ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfi. Mindannyian életüket vesztették.

Öt életet követelt az abonyi karambol
Fotó: Bors

A másik jármű sofőrje a lap információi szerint nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

A Bors kollégája a baleset helyszínén beszélt annak a pótkocsis teherautónak a sofőrjével, amibe hátulról belecsapódott a kisbusz.

Hátulról csapódott egy kisbusz egy kamionba.
Fotó: Bors

„Megálltam, mert megállt a forgalom. Egy perce álltam, amikor éreztem egy nagy ütést hátulról”– mesélte Dániel, hozzátéve: azonnal kiszállt és hátrament megnézni, mi történt, de már semmit sem tehetett a kisbuszban ülőkért.

Dánielt egyébként láthatóan megviselték a történtek. Noha fizikailag jól van, az eset természetesen megviselte. Hiszen az áldozatokat is várta haza valaki...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?