NÍNÓ

Az esküvőről vitték el a vőlegényt a rendőrök

Saját esküvőjén vettek őrizetbe a rendőrök egy hónapok óta körözött férfit szombaton délután Szentesen. A menyasszony a szoknyáját szorongatva rohant férje és a nyomozók után, mindhiába: szerelmének a nászéjszakát már a rácsok mögött kellett töltenie.
  • Szerző: Ripost

Hófehér esküvői ruhájában rohant újdonsült férje után az a menyasszony, akinek a férjét azonnal letartóztatták, ahogy kimondta a boldogító igent Szentesen a házasságkötő teremben. A mindszenti lakodalomra a násznépnek már a vőlegény nélkül kellett elvonulnia.

A 37 éves öcsödi férfi azzal szolgált rá a különös bánásmódra, hogy hónapokon át játszott macska-egér játékot a nyomozókkal: elfogatóparancs volt ellene, de hamis iratokat használva, minden éjszaka máshol bujkálva kicsúszott a rendőrök keze közül. Ahol bizonyítottan ő maga kellett, hogy jelen legyen, az éppen az esküvője volt. A menyasszony és az örömapa tudta, hogy körözik a vőlegényt, de azt nem gondolták, hogy épp az esküvőn veszik őrizetbe – adja hírül az a Zsaru magazin.

Amikor január 18-án szombaton délután Szentes város házasságkötő termében gyülekezett a násznép, hogy tanúi legyenek, amint G. Mihály és menyasszonya egybekel, még senki nem gondolta, hogy hívatlan vendégek is érkeznek. A polgármesteri hivatalban civil ruhás nyomozók figyelték, miként alakul a szertartás. Amint elkezdődött az esketés, kint a teret körbekerítették a rendőrök, nehogy kibújjon kezük közül a vőlegény, aki már jó ideje járatta velük a bolondját...

 

Kíváncsi vagy arra, hogy mi történt a szertartáson? Akkor keresd a szerdai napilapot az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?